Vad jag bryr mig om nu.

Skulle egentligen fikat idag men det blev inget med det. Jag och Rebecca tog istället en sväng på Myrorna och jag köpte mig en skjorta. Tröstshopping är bäst.
Min dag har faktiskt varit ganska bra med tanke på omständigheterna. I alla fall nästan hela tiden. Men nu när jag kommit hem igen börjar det bli jobbigt. Känner mig sådär.. tom och konstig. Dimmig.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Bilden är fin men försök att titta uppåt istället. Du är fin, intelligent, trevlig, interessant, duktig, kreativ och allmänt spännande tjej. Och de som inte kan uppskatta detta är inte värda att bry sig om. Hösten är visserligen slutet på det gamla men snart kommer våren och den nya, klokare, starka Fanny örevrar världen. Det är väldigt många som tycker mycket om dig och bryr sig om dig vilket kan inte innebära annat än att du är värd att få älska och bli älskad. Men att träffa en kille som är mogen nog att se och uppskatta detta är inte det lättaste. De är inte mogna nog i den åldern. Tänker på dig och önska dig all glädje och lycka som jag tycker du förtjänar.

2011-10-27 @ 21:31:29
Postat av: Jurek

Skickade ovanstående via iphone vilket jag inte kan så bra och därför finns det en del stavfel och avsaknad av avsändare

2011-10-27 @ 21:52:58
Postat av: iamkphoto.

Förlåt för ett så sent svar, men bloggen visade inte att det fanns nya kommentarer när jag loggade in, så jag såg inte förrän nu :)



men tack så jättemycket iallafall, och visst är det mysiga färger, alla höstens färger är något utav mina favoriter, så himla mysigt! :)

2011-10-28 @ 15:04:17
URL: http://iamkphoto.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du också en blogg?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0