Färger på våren.





I'm alive.

Igår skulle jag egentligen på spelning med Eldoradio på Kontiki i Göteborg, men det blev inställt. Istället var jag en sväng på krogen med Anna och Ellen och sedan åkte vi till Lundskog och spelade FIFA. Helt okej kväll, men satan vad besviken jag blev på den inställda spelningen. Hade verkligen sett fram emot det.

Imorgon blir det att fira "nyår" hos Simon i alla fall! Förra året var det hur kul som helst, så jag har höga förväntningar!


Vecka 16 - Instagram.


packade väskan / åkte buss till Norge med delar av medieprogrammet

var galafin / kom hem från Norge och däckade i soffan

hittade ett par skor i H&M katalogen som snart kommer att göra mig 599 kr fattigare / åt kakor med mjölk

Elva frågor.



1. Favoritjacka?

Det beror ju helt på vad det är för årstid. På vintern älskar jag svarta vippiga kappor och på våren är det fint med jeansjacka.

2. Analogt eller digitalt?
Jag antar att det gäller foto. Och åh, jag vet inte. Jag älskar analoga fotografier. Det är så himla fint, och det finns en sån speciell känsla i det men samtidigt så är det ju väldigt praktiskt med det digitala och jag sysslar ju inte själv så mycket med analogt.. så jag måste nog säga digitalt ändå.

3. Favoritdjur?

Get eller uggla! Båda två för att de är så söta samtidigt som de liksom ser.. kloka ut. Annars är ju hundar, speciellt mopsar, väldigt fina.

4. Bästa tiden på dygnet?
Hmm. Svårt. Jag gillar morgonen. Det är så mysigt att äta långfrukost eller att fika med en vän på förmiddagen. Eller att sova jättelänge, för den delen.

5. Svartvitt eller färg?
Jag har en förkärlek för svartvitt.

6. Bästa affären?
Det får nog bli Myrorna eller någon annan second hand-affär. Där kan man ju hitta precis vad som helst och det är spännande! Saker som inte alla andra har och saker som har en historia. Jag älskar second hand.

7. Favoritband/artist?
Jag har haft många "favoriter" genom tiderna men ett band som jag verkligen alltid har lyssnat på och alltid kommer att lyssna på är Kent.

8. Bästa barndomsminnet.
Oj, den var svår. Det är så jäkla tråkigt, men jag minns knappt någonting alls från när jag var liten.

9. Favoritblogg?

Den var också väldigt svår. Jag läser bloggar ur så många olika kategorier. För att försöka komprimera det hela - BoelBitar för humor, Lillhurricane för fina texter, bilder och feelgood, Ebba Zingmark för stilinspiration och Tjett för hur-det-är-att-bo-i-USA-som-AuPair..

10. Framtidsdrömmar?

Men åh, det blir bara svårare och svårare ju! Just nu vet jag inte vad jag vill göra med mitt liv. Jag vill klara skolan med bra betyg, jobba lite, och sedan läsa vidare, kanske åka som au pair till London eller USA. Vad jag vill jobba med.. det återstår att se.

11. Favorit i garderoben?
Här måste jag ju säga de svarta jeansen! Ett par svarta, tighta jeans bör finnas i varje persons garderob. Jag klarar mig seriöst inte utan mina. Känner mig handikappad när de är i tvätten. Annars gillar jag en stor kofta jag har från Indiska, mina Levis-shorts, jeansjackan, mina Dr. Martens och klänningar i alla dess slag.
Jag blev utmanad av Stina att svara på elva frågor, skriva elva nya frågor och utmana elva personer.

Jag utmanar mina vänner Anna och Rebecca, Amanda, Elin, Matilda, Carolina och Sarah, balla Karin, Hurricane och och så Saga och Ellen! Läs spelreglerna här. Frågorna som gäller är följande:

1. Dina tre bästa låtar. 2. Om du bara fick handla i en butik i resten av ditt liv, vilken skulle det bli? 3. Vad äter du helst till frukost? 4. Vilket klädesplagg känner du dig fin i? 5. Favoritmaträtt? 6. Vilket är ditt bästa respektive sämsta klädköp? 7. Katt eller hund? Motivera. 8. Vad vill du jobba med? 9. Fem bloggar som du läser minst en gång i veckan. 10. Vad vill du göra i ditt liv? Fantasier är okej. 11. Har du en bästa vän?

Kärlek.

Alltså så vackert och fint och bäst och jag älskar Kent.

 


Update.

Idag var jag i skolan en hel dag för första gången på över två veckor. Det var.. konstigt.
Egentligen är jag ledig imorgon men jag ska upp och växla in gamla mässingsmynt. 25 kr blir 600 kr. Det är allt värt att gå upp.. Haha. Och åhhh, Kents skiva kommer ut imorgon! Wiii.


999, petroleum, jag ser dig, Isis & Bast, tänd på.



Kent, Kent, Kent. Vad jag gillar er. Och vad jag längtar efter konserten den 14 juli. Alltså, alla de nya låtarna är så fina att jag först fick tårar i ögonen när jag hörde dem! Riktiga Kent är tillbaka. Det är såhär det ska vara. Blir 12 år och svår igen.

Fredrikstad.




Var ju som sagt i Norge med skolan måndag-torsdag och här är tre bilder från det. Kvällsmat, vandrarhemskatt och Karim fåre bli. Mer bilder kommer!

Vecka 15 - Instagram.


sov hos August / var lite snygg

tog en promenad på stranden i regnet / getterna på min vanliga promenadslinga hade fått komma ut

var på krogen / köpte ett par till 501:or som jag gjorde shorts av

Göteborg.









I'm back.

Norgeresan var trevlig men jag måste erkänna att det är ganska skönt att vara hemma igen. Sov bort första lektionen och en tredjedel av den andra idag, men det är sånt som händer.. Har varit sjuk och sovit dåligt hela veckan. Man kan med andra ord säga att jag är lite småsliten idag.

Adjöss.

Förkyld och jävlig! Knarkar ipren, ingerfärate, nässpray och ska snart sova. Imorgon bär det av till Norge med skolan och jag tänker då inte stanna hemma. Kommer tillbaka på torsdag, förhoppningsvis med massa fina bilder.


Leker.

Image and video hosting by TinyPic
Hola Guapas, här sitter jag och leker! Hehh. Snart är det dags för krogeN.

www.tomblands.blogg.se/bloppis

Ni missar väl inte min bloppis? Kläder med priser från 30 kronor och uppåt. Tryck "Arkiv" -> "April" för att vara säkra på att verkligen se allt som finns. Shoppa loss!

Gomörra!

Idag hade jag tänkt gymma, men jag har lite jagblirkanskesnartförkyld-känningar så jag skippar det. Trååkigt. För första gången på en evighet såg jag faktiskt fram emot att träna. Har varit i en lite slackerperiod. Jaja, tar en promenad nu istället. Sedan ska jag in till stan och skriva in mig på körskolan, och efter det ska jag jobba.

Orange.


Just nu.


Gaddesanda, april.


Jag och August tog oss en sväng till stranden igår. Det var mysigt, och det känns så väldigt annorlunda mot att vara där på
sommaren när det är fullt av badande familjer. Nu var det bara jag och han. Fint.

Vecka 14 - Instagram.


promenerade och tittade på esteternas sceniska musikprojekt / åt superfärskt gödda

det blev aprilväder / jag var på megaloppis och köpte shorts och en kamera

vädret var fint igen / jag fick ett påskägg med en svart fluga i av mamma och pappa

gofrukost / solen var fin när jag och August gick en promenad


(Tomblands heter jag förresten på Instagram fall någon skulle vilja följa mig. Puss!)

Levi Strauss & CO 501.



God I love second hand! Köpte dessa Levi's-byxor på loppis, klippte av dem, satte på nitar från ett gammalt nitbälte jag använde när jag var typ 14 och woila. Kostade mig 50 kronor totalt! Helt okej.

Förresten så tänkte jag kanske ha en bloppis snart. Finns det något intresse för det?

Loppisshopping.


Teater.

Herregud säger jag bara, musikesteternas sceniska musikprojekt var det roligaste jag varit med om på länge! Jag skrattade nästan så att jag grät. Alla var så sjukt dukiga också. Gryyymt. En eloge till alla musikestettreor på MÅG!

Och solen skiner.

Onsdagsmorgon. Ätit långfrukost, vattnat både min och Augusts lilla chiliplanta (titta, de artar sig!) och sökt jobb. Nu tänkte jag gå till skolan trots att jag egentligen är ledig på onsdagar och grafa lite. Mysigt. Senare idag skall jag på esteternas sceniska musikprojekt med Rebecca och Anna, och efter det skall jag även träna. Upptaget liv idag!

Acrylic afternoons.


(hittade kortläsaren, hihi) Jag fick akrylfärger och fina penslar i födelsedagspresent, så nu har jag tänkt mig att jag skall börja måla. Jag har till och med taveldukar och kartong hemma. Problemet är bara det, att när jag väl sätter mig ned för att "skapa" så kommer det ingenting. Jag kan vara hur inspirerad som helst, men det gååår verkligen inte. Det slutar med att jag sitter och ritar träd och streckgubbar istället. Det kanske i och för sig också är charmigt..


Problem i ett I-land.

Min älskade, älskade, ääääälskade (och så vidare) DKNY-parfym har tagit slut. Den som luktar heeelt perfekt och som ÄR jag.
Köp en ny då, tänker ni. Problemet är bara att den inte finns längre. Nu måste jag alltså hitta mig en ny lukt. Inte okej.

Förresten kan jag inte hitta min minneskortläsare heller.

Och så vet jag inte om jag ska välja foto eller grafisk kommunikation som karaktärsämne i trean.

(Fan också)

Det finns hål i allting, det är där lite ljus kommer in.

Alltså. Satan vad jag längtar tills Jag är inte rädd för mörkret kommer ut.
Både "999" och "Ett år utan sommar" är ju helt fantastiska. Gahh. Och herre min Gud vad jag längtar ännu mer efter att se Kent i sommar.


Vecka 13 - Instagram.


köpte en portfölj för 70 kr på Yesterday / spelade Alfapet med Carro

fyllde 18 år och fick födelsedagsmorgon-chokladbollar / tog min första öl på krogen

åt "lite" fruktsallad / hade världens bästa helg med världens mysigaste kille

RSS 2.0