Polkadots.


Kjol från Åhlens, 199 kr. Supernöjd!
Nu längtar jag ännu mer till sommaren, så att jag kan använda den som jag gör på bilden - det vill säga tillsammans med min bandeau och visa some flesh utan att det ser konstigt ut.. SÅ varmt är det inte än liksom.

Vecka 7 och 8 - Instagram.


köpte Hultsfred (och Pete Doherty)-biljett / promenerade i den allra första vårsolen

åt supergod lunch / åkte till Sälen med August och hans mor & far

beautifuuuul / åkte 4,5 km ut i skogen på längdskidor, åt våfflor och åkte tillbaka

hade det mysigt i stugan / grillade marshmallows

åkte utför, var lite feg i början men också grym på slutet / stannade vid en fin rastplats på vägen hem

Fast i skolan tills april igen.

Skolan började igår och jag är redan trött på den, hehh.
Men en sak som gör mig lite glad är att det är mindre än en månad tills jag fyller arton år idag. En månad minus en dag för att vara exakt. Längtar galet mycket.

Picknick.




Lite såhär såg det ut på min och Rebeccas picnick idag. Hembakta bullar, ballerina kladdkaka, zebrafilt och en minihögtalare. Efteråt cyklade jag och mamma till Överby. Har alltså spenderat stora delar av dagen utomhus. Så fruktansvärt skönt. Hoppas nu bara att våren stannar också. (Jag börjar bli väldigt långhårig förresten.. beslutsångesten om att spara ut i page eller klippa kortkort har resulterat i denna "frisyr"..)

Sälen del två, födelsedagsmorgon.



Vårsol.


Solen skiner och på dagens agenda står promenad och picknick med Rebecca. Mysigt.
Passar även på att plocka fram min nitade manchesterkavaj jag hade en gång i tiden när jag var cool, häftig och rebell.. typ. Kändes passande en dag som denna på något sätt. Nu ska jag tina bullar!

Sälen.





Hemma.

Och då var jag hemma från Sälen. Det har varit jättemyigt, men det är faktiskt rätt skönt att komma hem också. Är sjuukt trött och mör i hela kroppen. Måste säga att det är rätt så skönt att ha fått en vecka med supermycket snö för att komma hem till vårsol och barmark. Hoppas på att kunna göra lagren med kläder tunnare nu.

Modig.

August lurade mig just till en jättebrant skidbacke. Gick ned. Stenhård är mitt andra namn.


Snö och en hel del mat/fika.

Har det grymt härligt här i Sälen. Är en naturbegåvning på skidor. Haha! Nej men seriöst, jag är bra.

Nu när August har fyllt år kan jag passa på att berätta att det inte bara är Hultsfredsbiljett som införskaffats. Har även köpt biljetter till Pete Doherty! (Min födelsedagspresent till honom). Lääängtar.


Sälen.

Imorgon åker jag till Sälen med August och hans föräldrar och provar på att åka skidor för första gången i mitt liv! Spännande spännande..

Idag går jag i skolan till fyra, och efter det åker jag direkt och jobbar. Med andra ord kommer jag inte att vara så aktiv på bloggen det närmsta! Men givetvis tar jag med mig kameran till fjällen, så när jag kommer hem blir det säkert en bild eller två här! Pusspuss.

Plans.

Den här dagen kommer att bestå av plugg, plugg, plugg och träning. En och annan kopp kaffe också.
Men först ska jag ta en promenad och kolla gårdagens Top Model Sverige-avsnitt.


Killing us softly.



Jättebra föreläsning från om hur kvinnor framställs i som objekt i reklam/media. Size zero, modeller, photoshop.. you name it. Sprid vidare! Det här är viktigt.

Det eviga Alla hjärtans dag-tjatet.

Facebook-statusar om hur ensamma alla känner sig, att de kommer få leva "forever alone" och att Alla hjärtans dag är en skitdag om man är singel. Jag förstår inte. Man måste inte ha ett förhållande för att fira alla hjärtans dag. Sprid kärlek istället för att deppa.

För Guds skull.. även om du är singel - så betyder inte det att du är ensam på Alla hjärtans dag!
Den 14e februari är bara en dag som alla andra, och du är inte mer ensam idag än igår. Tänk på alla fina vänner, föräldrar, djur.. dig själv. De kan också vara "hjärtan"! Och jag lovar att någon av dem tänker på dig för DU är ett hjärta.

Nu är jag visserligen inte singel, och jag har en pojkvän som jag älskar jättemycket. Men det har jag inte alltid haft, och jag har alltid varit grym på Alla hjärtans dag ändå. Precis lika grym som jag varit alla andra dagar på året. Jag har ätit geléhjhärtan och rockat - för jag är inte bara en grym flickvän utan en grym INDIVID också. Och jag är ett hjärta! Alla är hjärtan.

Glad Alla hjärtans dag på er!


Bryta mönster.


Biljett till Hultsfred - check.


Vecka 6 - Instagram.


glömde nycklarna och blev utelåst i kylan / räknade bajsmatte

målade naglarna gulglittriga / åkte skridskor med skolan

var sådär lagom torsdagstrött / tittade på gamla foton

testade nya marabou black (svingod) / målade naglarna igen

Bullbakning.


Weekend.

Helgen har spenderats med gos med
August, Star Wars 5, god mat, chips, bullbakning, promenad och skidrese-shopping. Jättebra. Mysigt. Fint.
Den avslutas dock med lite ynklighet. Känner mig ensam och vill inte, inte, inte till skolan imorgon.


H&M Fashion Against Aids.


Lite av årets "Fashion Against Aids"-kläder från H&M. Kollektionen kommer ut i slutet av april. Jag kommer nog att köpa någonting! Tycker om H&M's Aids-projekt, som de har haft fem år i rad nu. Ett bra initiativ (och snygga kläder). Gillar speciellt shortsen, skorna, bustiern, det färgglada halsbandet, solisarna och byxorna. Byxorna skulle jag dock kanske inte ta på mig själv, eftersom jag inte trivs så bra i vida byxor. Men på någon annan, damn!

Älskade, älskade Doherty.


Mannen, myten, legenden gör inte bara ett stop på Umeå Open när han gästar Sverige i vår, han passar även på att besöka Trädgår’n, Göteborg.

Lördagen den 31 mars är datumet som gäller och vi tror att Trädgår’n kommer att koka. Kvällen innan det kommer rockpoeten förgylla Umeå Open. Räkna med Libertines klassiker som Time for heroes och Don’t look back into the sun, varvat med solomaterial.

Biljetterna släpps tisdag 14 februari kl 9:00 och säljs via ticnet. 18 år åldersgräns. - Festivalrykten.se

Tror ni att jag blev lycklig när jag läste detta igår? Svar, ja. Jag SKA dit. Så jäkla underbart! Turligt nog fyller jag arton fyra dagar innan. Åh. Hoppas bara att han verkligen kommer nu också.. haha. Han har ju en tendens till att inte dyka upp ibland.


Today:

Dagens humör: Ganska lagom.
Dagens mående: Lite trött.
Dagens borde: Ingenting!
Dagens frisyr: Jaa, exakt likadan som vanligt. Måttligt trött på kalufsen just nu.
Dagens smink: Puder, mascara, ögonbrynspenna.
Dagens klädsel: Svart kjol, vinrött linne, grå kofta, svarta skor, halsband och två ringar.. japp.
Dagens planer: Jobba, gå hem och lägga mig i soffan.
Dagens materiella vill ha: Nya Marabou Black (Saltlakrits), en hel hög med Vouge-tidningar och så förstås massa nya kläder.
Dagens fundering: Varför inte Marabou Black fanns på Hemköp när jag var där innan skolan imorse. Vill ha vill ha vill ha. Saltlakrits och choklad är bästa kombinationen någonsin.
Dagens beroende: FruitNinja och te.
Dagens tråkigaste: Just nu känns det inte jätteroligt att jag ska jobba men det brukar vara ganska nice ändå.
Dagens längtan: Sälen på lovet, min artonårsdag, festivalsommar, sommaren över huvud taget, jag längtar till väldigt mycket just nu!
Dagens låt: Jag vet inte. Har inte lyssnat på musik idag ännu. Konstigt.

Iceskating.




Igår åkte vi skridskor med skolan. Bilden på Anna beskriver ungefär exakt vad jag kände. Inte så jättepositiva känslor alltså.
Jag får så sjukt ont i fötterna av att åka skridskor. Det krampar verkligen hur mycket som helst.

Om nom nom.

Fil med kiwi och linfrön, knäckebröd med keso och kalkon, och så ett perfekt kokt ägg. Och kaffe på det, givetvis!

I Eldoradios replokal.


Bild från igår när jag var och fotograferade Eldoradio för deras eventuella skivomslag. Fast omslaget kommer inte att se ut såhär, inte alls faktiskt. De riktiga bilderna håller jag hemliga ett tag till. Stay tuned!

Tumblr.


Tre favoriter från tumblr det senaste. Har blivit väldigt inne i tumblr:andet! Det är så roligt, och så praktiskt att kunna samla alla inspirerande bilder på ett och samma ställe utan att behöva spara ned alla bilder på datorn. Ni hittar mig här.

Early morning.

Känner mig som en rätt snäll storasyster när jag går upp klockan tjugo i sju på min lediga dag för att sjunga "Jag må han leva" för Alfons på morgonen. Gick dock och la mig sen igen, heh.


Media/grafhumor.. hehh.


Ångest.

Har bara gjort och lämnat in två skoluppgifter under hela tvåan, och det börjar märkas nu.
Har så mycket att göra och det slutar med att jag fortsätter att göra ingenting. Och uppgifterna bara samlar sig på hög. Det är inte hållbart, men jag vet inte i vilken ände jag ska börja. Framförallt så orkar jag verkligen inte börja.

Eighteen.



Två bilder från Annas artonårsfest i fredags. Stulna från hennes blogg!
Nu vill jag gärna också fylla arton tack. Det är bara 44 dagar kvar tills den 27 mars, även kallad Dagen D. Jag har hittills trivts ganska bra som sjuttonåring men nu längtar jag så att jag spricker, haha..

Vecka 5 - Instagram.


hängde med August och Thårsk / gick till skolan i fridfullt snöfall

tyckte inte att snöfallet var så fridfullt längre / var och såg Freddie Wadling

fikade semla till frukost hos mormor morgonen efter Annas artonårsfest / konstigheter i Eldoradios replokal

var på roadtrip för att kolla älgar med August / tog en promenad vid Hunneberg

Trött och seg.

Glömde nycklarna idag, så fick vänta utanför dörren i tjugo minuter innan Alfons kom hem. Nu ligger jag i sängen och värmer upp mig igen. Ska snart träna.. Kan säga att jag kunde haft roligare idag.


Utflykt.

Jag och August var ute på roadtrip idag. Gick en promenad på Hunneberg och åkte ett varv med bilen i hopp om att se några älgar.. men så blev icke fallet. Men fint var det ändå!

 


When the sun goes down.


En helt oredigerad bild från när solen gick ned förut idag. Fint.

Festen igår var mycket lyckad. Jag och August landade i min säng någon gång runt tjugo i två! Klockan elva i morse var jag hemma hos mormor och fikade semla, kanske inte världens bästa sätt att starta dagen på eftersom jag mådde lite illa när jag vaknade.. men hey, en semla kan bota allt. Frågan är om det inte skulle råda världsfred bara alla fick varsin semla. Jag tror det.

Snow.




Lite såhär såg jag ut igår.
Idag är jag glad och taggad men lite småstressad. Anna har sin artonårsfest ikväll! Mycket trevligt men det blir ett tight tidsschema efter skolan. Slutar klockan fyra, ska cykla hem i snön, äta middag och göra mig i ordning för att sedan ta bussen dit. Men jag hinner!

We are the Freaks who walk among you. We are the Creeps in your brain.

Ganska nyss hemkommen från en spelning med Freddie Wadling! Det var suuuperbra. Nu ska jag däcka i sängen. Det tar nog inte lång tid för mig att somna med tanke på att jag bara fick två timmars sömn tills idag. Nighy nighty!


Irriterande.

Alltså, det är så sjukt irriterande att man måste bocka i en ruta för att blogginläggen ska gå och kommentera när man har bloggat från mobilen. Makes no sense. Och jag kommer aldrig lära mig att komma ihåg det.

Finbesök.

August och Thårsk kom förbi en sväng..


Kaffe & Hurry Up, We're Dreaming.


Morgonkaffe och morgontidning. Ska snart smyga iväg och gymma lite.
Om ni precis som jag har snöat in på M83 skulle jag rekommendera det här på Spotify. Hela albumet "Hurry Up, We're Dreaming" och Anthony Gonzalez himself som berättar lite om varje låt innan den kommer. Rätt intressant. Har ni inte precis som jag snöat in på M83 borde ni göra det. Mina favoritlåtar är Midnight City och Wait. Ge det en chans!

RSS 2.0