Inaktiv.

Fullt upp med jobb och sånt, så när jag är ledig vill jag verkligen ta vara på tiden. Återkommer när jag är redo! Finns här sålänge: Instagram - tomblands Twitter - thekingisdead Tumblr - http://lifeinvain.tumblr.com Puss!


Hard work.

Hemkommen från Grebbestad och fullt igång med att jobba! Springer runt på NÄL i blå sjukhuskläder och hjälper till. Ganska roligt faktiskt, men åh så trött jag är. Cyklar mina dryga 7 km till jobbet klockan kvart över sex och cyklar tillbaka hem halv fyra. Mellan cykelturerna har jag idag gått över 10 000 steg och över 6 km. Det vill säga: Jag har transporterat mig själv typ två mil idag! Inte illa..

Vecka 27 och 28 - Instagram.

blev frälst på sushi / det var solsken
jag gjorde armband / göttade mig lite
struttade runt i nya bästa jeansjackan / åkte och hade det mysigt i Grebbestad
hade sandaler / beundrade solnedgångar
mumsade glass / såg mitt favoritband

Västkusten.


Mot kusten.

Imorgon åker jag till Grebbestad och bor i en mysig liten stuga med min älsklingspöjk och hans mamma och pappa. Fiiiint! ÅtervänderTorstendagen förhoppningsvis något brunare och fräknigare för att gå på Kent i Göteborg på lördag. Behöver jag säga att livet leker?

I've got sunshine in a bag.

Superfin sommardag. Har gosat med August, ätit grillat och promenerat till mormor för att vattna blommorna. Behöver några fina sommardagar nu innan jag börjar jobba. Livet blir så mycket finare bara solen lyser.
 
I måndags var jag i Göteborg med Carolina och Matilda. Köpte mig en underbar Levi's-jeansjacka (precis exakt en sådan jag har letat efter i över ett år), en finfin blus som jag haffade när dom höll på att packa upp grejer på Monki. Först i Göteborg med att köpa den alltså, haha! Och så en tröja på rean också. Åhh, materiell lycka. ♥

Vecka 26 - Instagram.

det spöregnade / tittade på My name is Earl och drack kaffe
var på långpromenad / åt jordgubbar med keso
köpte ett fint halsband på rea / festade i göteborg
badade fötterna med världens bästa / kladdade lite

Just nu:

På solsäng i trädgården med Kent ur datorn och en stor flaska vatten.

RSS 2.0