The history books forgot about us and the bible didn't mention us.


Good day sunshine.

dag är det soligt och jag tänkte snart bege mig ut på promenad i mina nya skor och med Beatles i öronen! Tjoho. Gillar förresten det nya sättet att svara på kommentarer på blogg.se! 

Vecka 25 - Instagram.

fikade med saknade skolvänner / var på jobbintroduktion och insåg att jag kommer behöva klippa av mina bebisar
göttade mig med jordgubbar och cola / firade en regning midsommar i Amandas lusthussov hos Carro på landet och gosade med massa kaninungar / köpte ett par nya Easytones efter att ha gått sönder mina gamla

Sommarväder?

Det bara regnar och regnar och känns inte alls som sommarlov. Ikväll ska jag hem till Rebecca för filmkväll med henne, Carolina och Matilda. Det blir i alla fall mysigt.

Jag lever.

Sedan nya blogg.se har jag inte kunnat publicera några inlägg så jag hoppas verkligen att det här fungerar nu. Annars tänker jag bli sur.

Sov i alla fall hos Carro inatt. Mysigt! Så har gosat med massa kaninbebisar.

(tjoho, att skriva inlägg fungerade men tydligen inte att ladda upp bild..)

Raindrops.

Fin solnedgång från häromdagen. Låg i soffan och tittade ut genom fönstret hur länge som helst. Idag är det dock inte regn som på bilden, utan soligt och fint! Ligger och tittar på TopModel i väntan på att solen ska gå ur moln och träffa altanen så att jag kan sola lite. Sedan ska jag duscha och cykla ned till stan. Finfint.

Vecka 23 och 24 - Instagram.


det var regnigt / skaffade ny hårfärg
fick mitt första nummer av Vogue UK / var på älgsafari med August och Becci
det var student för många av mina kompisar / August var balfin
det bar av till Hultsfredsfestivalen / kom hem till regnet igen

Överlevde Hultsfred och är hemma igen. Fan vad kul vi hade det. Världens bästa festivalgäng!

Måste dock säga att jag har en ganska skön position i soffan nu och att det är underbart att känna sig helt ren. Men fan, hade inte haft något emot en natt till.


You're such a strange girl. I want to be with you.

Peppar, peppar, peppar Hultsfredsfestivalen. Imorgon ska jag packa. Det är väl säkert då jag upptäcker att jag saknar tusen grejer jag borde ha med mig, men det löser sig då. Åh, vad jag längtar.

Prom.

Begav mig en sväng till Swania förut för att kolla på alla fina som skulle gå på balen! Efter ett tag började det dock spöregna så jag bestämde mig för att cykla hem igen, men lyckades i alla fall fånga stiliga August och Thårsk med sina fina baldater Judit och Mathilda på bild!

Nu vill jag också ta studenten och gå på bal och känna mig som en prinsessa, tack.

Fyfan vad ni är bra.

365 dagar +-några stycken tills jag tar studenten nu. Vad jag längtar, samtidigt som jag alltid vill gå kvar i skolan. Grattis till alla fina 93or som tog studenten igår i alla fall! Fyfan vad ni är bra.

Sommarlov.

Har mentalt tagit sommarlov nu. Bara måndag och tisdag i skolan kvar, sedan bär det av till Hultsfred. Idag och imorgon ska jag på olika studentfiranden! Mysigt. Känns konstigt att ha vänner som tar studenten. Det har alltid känts så långt borta men nästa år är det min tur. Overkligt.

 

Bilden är från min, August och Rebeccas älgsafari igår. Mysigt! Vi såg en älg, en hjort och en rovfågel.


Ziggy Stardust.


Tänkte tipsa om det sista Kobra-avsnittet för denna säsongen som handlade om Ziggy Stardust. Intressant och värt att se tycker jag. Kobra är alltid bra! Ni hittar det här.


Sommar och sol?

Hade världens gosigaste morgon med August för att sedan behöva ta bussen, som var arton minuter sen, hem för att plugga. Det är då lyckan av att det bara är fyra skoldagar kvar gör sig påmind. Och så lyckades jag faktiskt lura mig själv till bättre humör med lite godis. Nu har jag dock magont of doom. Har inte ätit mycket sött det senaste så jag är inte van vid den "chocken".

Studentfirande (ett år kvar för mig dock), Hultsfred, sovmorgonar och sol. Längtar.


Vecka 22 - Instagram.

var på cruising och stekte i solen / solnedgång i stan
åt gröt som smakade chokladbollar (kakao och kokos i) / vann en parfym i kicks/ralph lauren-tävling
klippte mig / var i princip den enda som valde att cykla till skolan i regnet
blev stolt mamma till världens finaste skor / pluggade (åt godis)

Gothenburg.

Har spenderat dagen i Göteborg med min kära mamma. Är numera ett linne, en bh, en studentpresent (hemlig!) och ett par creepers rikare. Är typ kär i skorna. Kan man gifta sig med skor?

Träffade Morgan och Ola-Conny på stationen när vi skulle köpa biljett hem också. Dom var precis lika söta som på TV! Haha.


Monki/Donki.Som uppgift i Grafisk kommunikation har vi ett tag haft att göra en tidningsframsida, som en "parodi" eller annan version på en tidning som redan finns, där vi skulle byta namn på den och själva vara med på framsidan och jag valde att göra Monkis tidning fast döpa om namnet till Donki. Såhär blev resultatet! Eller ptja, den är nästan helt färdig i alla fall. Typsnitten tycker jag att jag lyckades få lika i alla fall, och visst har bilden en Monki-karaktär!

New haircut.


Förresten så har jag klippt mig igen, och snart skall även en förpackning hårfärg slängas i! Tror det kommer bli bra.

Det är en livslögn att dö för.


Tumblr får säga sitt mitt i denna skolångest. Inspirerande och vackert, till skillnad från mitt liv som är väldigt tråkigt, väldigt mycket göra skoluppgifter och väldigt mycket jag-är-trött-på-allt just nu. Bara fyra skoldagar kvar och jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Åh, vill bara vara klar med allt och fara iväg till Hultsfred. Snartsnartsnart.

RSS 2.0