Heartbeats.

Heartbeats, vad jag lyssnar på just nu. Både mina egna och låten. Både med José Gonzalez och The Knife. Välj själv! Himla fin låt när man känner sig sådär tom. Tom som jag känner mig just nu. Och konstig.
Har i alla fall planer för nästan varje dag hela lovet, och de dagar jag inte har planer för tänker jag skaffa någonting att göra på. Risken att jag kvävs finns om jag bara sitter inne. Jag behöver sysselsättning. Behöver inte ligga i min stora, tomma säng och tänka hela dagarna. Det räcker med en stund som känns som en evighet på kvällen.

Zebra.




Halloweenfest igår, med min finfina BD-popare Rebecca och den arga men söta Lilla My/Anna (som jag förövrigt snodde bilderna från)! Det var kul, och det var skönt att släppa tankarna för ett tag.
Idag är jag lite nervös för jag ska träffa människan jag bryr mig mest om i hela världen för en pratstund. Ska försöka att inte dö innan bara.

I'm ready for the funeral.

Kvällen spenderas ensam i min alldeles för tomma, för stora och för kalla säng. Lyssnar på sorglig musik och tankarna rullar. Jag känner knappt igen mig själv. Mina tankar säger mig att hur det än blir, så kommer det att bli dåligt. Skulle verkligen göra vad som helst för några minuters närhet just nu. Bara en strykande hand mot min rygg en sista gång. Är så jävla rädd för att kastas ut i ensamheten.
Usch, jag kunde verkligen varit mer positiv ikväll. Hemska, hemska, ensamma fredagskväll.
Och förresten, det där med att lämna allt dåligt utanför bloggen gick visst inte så bra. Men min blogg är mitt sätt att skriva av mig och få ur mig saker, så om ni inte gillar det behöver ni helt enkelt inte läsa.

Livet 2.

Glömde minneskortet till kameran i skolan också. Så det blir inga jävla bilder på hela höstlovet. Jag som till och med hade lånat hem ett macroobjektiv från skolan och hade sådan lust att fotografera.

Går och gräver ner mig någonstans. Jävla idiotiska skitliv.


Livet.

Regn och motvind hela vägen till jobbet efter en pissig dag.
Skulle behöva lite värme när allt är kallt. Bara lite mjuk, varm hud. Vill ligga vaken hela natten. (Men inte ensam)


Beautiful words.

Har slutat skolan efter en dag som har känts som ett år. Ska snart jobba, hem och plugga och sedan ska jag gå och lägga mig i och dö i sängen. Det kommer kännas så fruktansvärt konstigt att somna ensam. Jag vill inte.

Vad jag bryr mig om nu.

Skulle egentligen fikat idag men det blev inget med det. Jag och Rebecca tog istället en sväng på Myrorna och jag köpte mig en skjorta. Tröstshopping är bäst.
Min dag har faktiskt varit ganska bra med tanke på omständigheterna. I alla fall nästan hela tiden. Men nu när jag kommit hem igen börjar det bli jobbigt. Känner mig sådär.. tom och konstig. Dimmig.

För dig gjorde jag allting fel.

Ska egentligen plugga mediekunskap men ärligt talat, hur fan ska det gå till?
Lyssnar på Kent, Broder Daniel, The Cure, Elvis Costello och annat sånt där fint och ligger i min säng istället.
Var skönt att komma ut förut. Simmade 1,25 kilometer. Men det är inte skönt att vara hemma igen.
Elvis Costello - I want you. En av världens finaste låtar. På repeat just nu.

Kan inte låta bli att INTE svara.

Skriv ditt namn istället för att kommentera anonymt eller sök hjälp själv.
I inlägget skrev jag precis som så att jag INTE ville skriva massa personliga saker om mig själv i bloggen, men att jag var tvungen att skriva av mig först, för att få ur mig saker, och sedan börja om på ny kula. Med andra ord - jag vill inte skriva massa om mig själv här för att få uppmärksamhet. Behöver inte den uppmärksamheten.
Vet du en annan sak förresten? Det där med IP-nummer är rätt bra. Jag vet exakt vem du är även om du tycker att jag kan "skita i de" ditt namn. Redan innan jag ens kollade upp IP-numret hade jag en gissning på vem det var som skrev, och det visade sig tydligen att jag hade rätt också. Alla personer har sitt sätt att skriva och du avslöjar dig själv genom att särskriva som en idiot, skriva de istället för det och inte ens ha stor bokstav i början av meningarna. Du kanske skulle söka hjälp och gå en skrivarkurs, du som tror att du är så jävla smart jämt. Och snälla, sluta tro att man kan vara anonym över internet för det kan man faktiskt inte, även om man kan tycka att man själv är så jävla mycket tuffare bakom en datorskärm.

Tankar.

Har spenderat min dag med att ligga i sängen och stirra in i väggen, och ligga vid TV:n och stirra på den.
Är stolt över mig själv för att jag lyckades ta mig till skolan idag, trots att jag var på väg att vända flera gånger när den kalla vinden blåste mot mina något fuktiga kinder.
Även om jag mest stirrade in i väggen i skolan också så är jag glad att jag klarade det. Jag ska vara stark.
Lite stirrande på mobilskärmen i hopp om ett sms har det också varit, om jag ska vara ärlig.
Har bestämt mig för att försöka hålla allt negativt utanför bloggen (ni behöver faktiskt inte veta alla mina känslor) så gott det går, men kände att jag behövde skriva av mig lite. Imorgon börjar mitt nya liv. Ska simma med Rebecca, få bort allt äckligt som jag samlat på mig genom att tröstäta, och börja mitt nya liv. Mitt nya liv där det inte finns någonting som heter kärlek.

Vals för satan.



Om jag hade lite kraft kvar att ge dig
Om jag hade lite hjärta att dela med mig
Om jag hade lite kärlek så var den till dig
Ja, den var till dig



Du.

Vill aldrig någonsin tvätta mina lakan igen.


Det kallas chocktillstånd när orden bränns inpå bara skinnet. Det kallas chocktillstånd när tankar känns och skär som bitar av glas.


Räknar ner till höstlovet.

Åh. Orkar verkligen ingenting annat än att ligga i soffan.Behöver plugga men det blir liksom inte gjort. Har i alla fall läst ut engelskaboken nu så en sak är ur världen nu åtminstone.


Precis som jag.





Trevlig kväll igår måste jag säga!
Idag vaknade jag och August sent, och han åkte hem nästan direkt efter att vi hade gått upp. Lite tråkigt och jag saknar honom redan, haha. Det har i alla fall varit soligt och fint ute idag så jag passade på att gå ut och fotografera. Lite olika ytor och sånt där. Älskar fotouppgiften vi fick men alla idéer jag tycks få tillhör temat yta eller kontrast. Har lite problem med rörelse och vatten! Men det släpper väl i veckan.

En ond vind skakar träden, tamburin shakers av döda löv.



Hihi, lekte lite med macroobjektivet jag lånade med mig hem från skolan över helgen. Det här har jag på mig idag! En paisleymönstrad långklänning från Myrorna och svart tröja från Monki. Kanske lägger upp en bild på hela utstyrseln senare. Nu ska jag städa mitt rum så att Ingo och Chatrine (pojkvännis föräldrar) inte får en smärre chock ikväll om det skulle vara så att dom bestämde sig för att titta in där!

Kaffe som dracks så långsamt att det hann bli kallt.




Nyss hemkommen från en mysig fika som varade i tre timmar. Finfint. Imorgon kommer Augusts family hem till oss och äter middag, finfint det också. En finfin helg helt enkelt!

Är helt fruktansvärt Kentig för tillfället som ni kanske har märkt på inäggsrubrikerna här i bloggen. Gillar dom där perioderna som jag haft emellanåt sedan jag var typ åtta år gammal. Kent är ett band som jag alltid återkommer till och som betyder så himla mycket. Världsbäst och finfina helt enkelt.

På jobbet.

Vi fick en ny fotouppgift i skolan idag. Vi ska fota vatten, kontrast, rörelse och yta. Roligt!

Till min fördel var en fönsterruta på jobbet sprucken när jag kom dit, och kamera + macrolins låg i ryggsäcken. Så där fick jag mina bilder på yta! Hoppas att någon av dem blev såpass bra att den kan användas.

Just nu väntar jag bara på att sluta jobbet så att jag kan fika med "tjejorna".


How does it feel to be one of the beautiful people, now that you know who you are?




Det var himla fint när jag promenerade till skolan idag. Morgonfrost, solsken och vänner från 50/60-talet i öronen. Var bara tvungen att stanna och fotografera. Mitt fredagshumör är ovanligt bra idag. Kanske beror det på att jag hade sovmorgon och ska fika med fina vänner efter jobbet ikväll. Eller så är jag helt enkelt bara glad idag.

It’s not what you are that counts, it’s what they think you are - Andy Warhol.


Ingenting i denna världen var väl någonsin lätt att förstå.

Kaffedoften sprider sig i köket. Hade svårt att sova inatt så lite energi kan jag verkligen behöva. Min lust att gå till skolan idag är egentligen minimal, but a man's got to do what a man's got to do..

Haha, älskar att jag lyckades gäspa på bilden! Erkänn, nu gäspar ni också?

Oktober, och jag håller din hand för hårt. Har du några goda råd innan klockan byter år?

Det blev visst inget pluggande.
Vad gjorde jag istället då? Absolut ingenting. Jag har spenderat hela, långa, lediga dagen liggandes i soffan. Ätit och haft ångest för skolan är det jag har gjort. Visste inte vart jag skulle börja så det slutade med att jag inte gjorde någonting istället. Makes no sense.
Tur att jag har August som gör mig på bättre humör i alla fall. Och finfina Kent. Och varm choklad.

Slömorgon.

Sitter och slökollar på olika matlagningsprogram med laptopen i knät.. Jag älskar verkligen matprogram! Missade Landet Brunsås igår så ska nog kolla på det på SVT Play om en stund också.
Sen ska jag försöka hitta orken att plugga också. Men det får vänta en liten stund till.

5 tisdagslåtar.

På tisdagar kan i alla fall jag behöva lite uppmuntran eftersom jag har en lång och jävlig skoldag. Är nästan alltid på dåligt humör när jag kommer hem. Här kommer en lista på fem låtar som jag anser att man blir på bättre humör av!

♦ Bitter sweet symphony - The Verve
"'Cause it's a bitter sweet symphony, this life" - en småbitter text. Och på en dålig dag kan man faktiskt behöva lite bitterhet.

♦ Jag är en vampyr - Markus Krunegård
Återigen en lite småbitter låt, fast i upptempo. Och även om texten är negativ blir den liksom glad.. som att det är bra med allt dåligt!

♦ Ça plane pour Moi - Plastic Bertrand
En powertempo-låt på franska. Behövs det en förklarning?

♦ The man who would be king - The Libertines
Jag vet inte riktigt varför. Men den här låten har alltid fått mig på bra humör!

♦ Sticks 'n' stones - Jamie T
En skön låt som får mig att tänka lite på London.

(August får mig också på bättre humör)

Fynd.

Blev en promenad ned till stan med mamma förut.
Fyndade en jättefin klänning/blus på Myrorna för femtio rikstaler! Inte helt fel.
Det är dock ganska tråkigt att vara på Myrorna på måndagar - eftersom det är på tisdagar de får in nya grejer.
Jag slänger upp en bild på fyndet så fort jag hunnit ta en bra. Kände att ni är alldeles för kräsna för att godta en brusig och mörk bild och det är bara sådana bilder jag kan få vid den här tiden på dygnet. (Note to self: Skaffa en bättre lampa i rummet, och ett nytt objektiv)

I really don't know and I really don't care.





The Libertines - What a waster.




Finfin låt med finfina Libertines. Lyssna!

Effektiv söndag.

Har hunnit med otroligt mycket denna söndag. Helkonstigt. Söndagar brukar ju vara dagen då man ligger i sin säng mest hela dagen. Det vill säga när man inte är uppe och äter eller kissar.
Men nänä, idag har jag både städat mitt rum, shoppat med mor min och varit med Rebecca.
Fick en kofta av mamma som en "duktig i skolan-present" när vi shoppade - så imorgon blir det väl faktiskt till att vara lite duktig också. Har en hel hög med läxor och uppgifter som behöver göras och jag måste erkänna att jag fick lite dåligt samvete när jag fick den där koftan..

Myshelg.


Det blev inget kalas igår, men jag och August hade en väldigt mysig dag ändå. Nu har jag precis satt igång datorn för att uppdatera min iPhone och under tiden tänkte jag ta en lång, varm dusch. Ska träffa Rebecca vid fem och då ska vi kolla på film och ha det mysigt.

Love is a banquet on which we feed.


Såhär ser jag ut idag. Ska snart på kalajs med August! Har inbillat mig att jag hört bilen komma utanför huset i typ tjugo minuter nu.. haha.

Minusgrader.

Höll på att halvt frysa ihjäl påväg till skolan eftersom att August hade mina vantar.
Min cykelsadel var frostig när jag kom ut, och när jag nästan var framme vid skolan såg jag en vattenpöl med is på. Snälla söta Moder Natur, jag vet att jag sa häromdagen att det visst skulle vara mysigt med lite snö, men jag inser nu att jag inte är riktigt redo för vinter ännu. Du kan väl vänta ett tag till.. snälla?

Just a dreamer, but I'm hanging on.

Fåglarna flyttar. Ibland kan jag inte låta bli att önska att jag också hade vingar.
Fast inte idag, idag trivs jag bra här nere. Trots en tråkig skoldag och att jag stannade kvar i skolan för att räkna matte efter att vi hade slutat. För luften är så frisk och solen har skinit så starkt, och jag har varit på promenad med mamma. Dessutom vaknade jag bredvid August imorse. Det är dom små sakerna som gör det.

Peace, love and understanding.

Historielektion. Ytterst produktivt måste jag säga. Jag och Rebecca får fruktansvärt mycket gjort i vårt arbete om hippierevolutionen och filmen Hair... verkligen.

Breakfast.

Såhär såg min frukost ut idag.

Fill your pockets up with earth, get yourself a dollar's worth. Away boys, heave away!


Skolfoto.

Titta vad vi har fått hem! Jag är inte överdrivet nöjd, men inte överdrivet missnöjd heller. Kan ni hitta mig?

Godmorgon!

Jag är ledig idag, vilket jag är varje onsdag och jag kan säga att det aldrig uppskattats så mycket som idag. Behöver verkligen en dag hemma. Egentligen skulle jag behöva flera dagar hemma, men en är ju bättre än ingen.

Vad ska jag hitta på då? Jag tänker bara ligga i soffan och slökolla på TopModel och Project Runway under tiden som jag spelar Cube Crash på facebook fram tills att August slutar skolan för då ska jag mysa med honom istället.

Och genomskinligt grå, blir jag utan dina andetag.

Bilden beskriver ungefär hur jag känner mig idag. Den här dagen har varit så hopplöst lång, tråkig och jag är bara trött, trött, trött och på dåligt humör. Saknar boyfriend gör jag också.
Behöver verkligen höstlov NU.

Höstoutfit.



Hade inte tackat nej till dessa fina saker från Monki. Andra saker jag verkligen behöver är ett par svarta jeans och en vinterjacka. Det börjar bli riktigt kallt nu, så snart funkar det inte att gå runt i strumpbyxor och en tunn jacka längre. Och jag hatar att ha på mig jeans om de inte är svarta. Känner mig inte som mig själv i någon annan färg än svart. I alla fall inte på underdelen av kroppen, haha.

I'm naked, I'm numb, I'm stupid.



Allmänt fruktansvärt jättetråkig dag och snart blir det värre för när pappa kommer hem ska han hjälpa mig att plugga matte. Förstår typ ingenting - men konstigt nog var jag en av de enda två i hela klassen som fick godkänt på mattetestet vi gjorde i tisdags. Jag saknar redan vår gamla lärare..

Livsviktigt.

Sitter och funderar på viktiga saker, såsom varför mitt huvud ser så fruktansvärt platt ut i mössa, vilka kriterier fotbollsintresserade väljer emellan när de ska utse sitt favoritlag, varför de inte sänder TopModel-repriser när jag kommer hem från skolan på måndagar längre och hur det ska gå för mig i Matte B när vår nya lärare bryter på finska, pratar jättesnabbt och inte direkt skulle vinna pris i tävlingen "bra på att förklara".

Jobbig morgon.

Det var inte lätt att komma upp till skolan idag.
Sängen var alldeles för mjuk och varm och när jag väl lyckades ta mig ur den och gå in i badrummet för att duscha var likaså duschen alldeles för varm och skön. Gömmer mig i stickad tröja, ponco och pannband idag och det är nästan så att jag önskar att jag blir sjuk tills imorgon så att jag slipper lämna sängen då också.


Vilken fruktansvärd humördödare det kan bli när mamma och pappa kommer hem och man får höra "ditt rum ser förjävligt ut, du måste städa" innan man ens får höra ett hej.
Faktum är att jag hade tänkt städa nu ikväll, men nu är lusten som förut var minimal lika med noll. Det hela slutar väl med att jag slänger ned alla kläder jag hade lagt upp i sängen för att rensa bland på golvet när jag ska gå och lägga mig och skjuter upp städningen i några veckor till. As usual.

Mysigt.

Jag har det rätt bra ändå. Te, toast, tända ljus och Wordfeud här i min ensamhet. Det kunde varit värre.

Känslan av att jorden krymper växer.


Och du är himlen för mig varje dag.

Det blev inget regn igår och tur var väl det!
Jag och August gick ut och lade oss i en lekpark och kollade på stjärnorna istället. Och vi såg runt tio stycken stjärnfall! (Det skulle tydligen vara något stort meteoritfall igår)
Huuur mysigt som helst.

If you swear that there's no truth, and who cares, how come you say it like you're right?

Carro åkte precis hem och jag sitter i soffan invirad i en filt och myser. Är bjuden på fest i Vänersborg, men jag har ingen lust alls att gå dit så istället ska jag och August mysa järnet ikväll. Hoppas på att det börjar regna också - vill ha en såndär riktigt höstkväll där man ligger inne och kurar och lyssnar på regnet och blåsten som piskar mot fönsterrutorna.
Vilken fluorescerande färg mitt hår fick på bilden förresten.. Riktigt så intensivt är det faktiskt inte! (Och ansiktet blev visst väldigt rosa. Dumma webkamera..)

Camera Obscura.

De här bilderna har jag fotograferat med en kakburk och framkallat i ett mörkrum! Scannade precis in dom i datorn. Riktigt roligt - och jag blir verkligen förundrad över hur det gick till när någon uppfann kameran och hur den kan ha utvecklats till de avancerade kameror som finns idag. Så jävla häftigt!



August. ♥

Jag ville bara ladda upp den här mysiga bilden Amanda tog på mig och August på förra fredagens fotolektion när vi var ute på stan och fotograferade. Duktig är hon!


Jag hatar fredagar.

Det känns inte som att det hör till normaliteten att hata fredagar.
Men jag har skola från kvart över åtta till fyra, för att sedan direkt bege mig till jobbet och börja jobba klockan fem. Och av någon anledning ska det alltid, alltid regna just på fredagar.

Fast visst är det skönt att komma hem sen..

Världens bästa Monki.

Fick en glad överraskning när jag kom hem! Monki Magazine, som jag beställde för några månader sedan hade äntligen kommit. Så himla fint. Blir galet sugen på shopping.


Off we go.

Såhär ser jag ut idag. Lite sådär halvt sliten och orkar inte bry mig för jag har ändå idrott andra lektionen.. Ytterst charmerande med en bild halvt underifrån också. Nu drar jag till skolan!

Morgonpigg?

Idag börjar jag klockan tio, men av någon mystisk anledning vaknade jag innan klockan sju och var störtpigg så jag har hunnit med det ena och det andra nu på morgonen. Till exempel att göra mig en riktig frukost med stekt ägg och kaffe! Jag har kommit på att jag älskar att vara uppe relativt tidigt på en sovmorgon. Det är så himla skönt att kunna lufsa runt i huset utan att stressa innan man ska till skolan.


Godmorgon!

Sitter och dricker te. Regnet slår mot rutorna och jag ska snart göra mig i ordning.
Ska åka och shoppa med Beccizen snart, men det enda jag ska köpa är strumpbyxor vilket jag är i stort behov av. Sedan tänker jag ha shoppingstopp tills helgen efter höstlovet då min pojkvän vill att jag följer med till Stockholm!

Är det kanelbullens dag så är det.

En anledning till att vara tjock.. Varför inte?

Pannband.

Lovade att jag skulle slänga upp bild på pannbandet jag köpte igår - så det ska jag självklart göra mina kära!
Kan vara ett av de bästa köpen på länge. Så himla varmt och mysigt om öronen. Kommer förmodligen bo i det hela vintern.
Förlåt för att jag ser en aning sliten ut på bilden förresten, en heldag i skolan föjt av några timmars sovande i soffan gör inte att ens utseende ligger på topp direkt.


Behind the scenes.

Idag har vi på media varit i fotostudion och busat lite!
Det var att ta fotografier till höstkonsertaffischer som gällde. Här får ni två bilder från fotograferingen!

Bloggkompis.

Rebecca har precis åkt hem och jag sitter här med en kopp te.
Har hjälpt henne att fixa hennes bloggdesign idag, eftersom att hon också bestämt sig för att börja blogga. Designen är förvisso inte heeelt klar (för jag blev väldigt trött i huvudet av att sitta och koda efter ett tag), men jag tycker ändå att ni kan kika in på den HÄR.

Köpte mig ett jättefint pannband idag också. Visar upp det i bloggen imorgon!

The Libertines - Music when the lights go out.

En av världens finaste låtar.

(Vad glad jag blir när ni är så många som läser min blogg förresten. ♥)

Vad man skulle kunna kalla ett I-landsproblem.

Tänkte måla naglarna men kunde inte bestämma mig för vilken färg (det är rätt jobbigt att ha över 30 nagellack att välja mellan ibland) så istället bestämde jag mig för att gå ned till TV:n och se ett program om foto på Kunskapskanalen och dricka O'boy. Låter fint!


Handikapp.

Mina svarta jeans har fått en fläck som inte går bort.
Nu vet ju inte jag hur det är att vara handikappad, men jag är nästan övertygad om att det kan jämföras vid att inte äga ett par svarta jeans. Halva min garderob går nu inte att använda.. GAH, jag saknar numera basplaggens basplagg. Jag måste till Göteborg och inhandla mig ett par snarast!

Brittsommar.

Har precis tagit en liten promenad med August. Det är riktig brittsommar idag - 21 grader! Helt galet. Ikväll ska vi på fest också, och innan det ska vi äta pizza. Jag tror det här kan bli en riktigt, riktigt mysig dag.




RSS 2.0