Fuck my life.

Pete Doherty är inställt imorgon.
Kanske inte 100% oväntat i och med att det inte hör till ovanligheten att han ställer in, men fy fan vad tråkigt. Extra tråkigt i och med att en Pete-biljett var min födelsedagspresent till August. Vet inte om jag kommer få tillbaka pengarna heller, men det hoppas jag verkligen. Gahhhh, jag blir så jäkla ledsen.

Lista på några presenter jag har gett till August:
1. En guldfisk som dog.
2. En konsertbiljett till en konsert som inte blir av.

Saker på en torsdag.

Bra saker:
- det är vårsol och jag får massa fräknar
- jag och August ska på Pete Doherty på lördag
- jag tränade idag fast jag tänkte strunta i det först
- jag får följa med till Norge med skolan i år igen
- 999 med underbara, bästa, fantastiska Kent

Dåliga saker:

- jag har stressfinnar på kinden
- jag råkade lägga ett av mina läppstift på plattången imorse, så att plasten smälte
- jag behöver massage




Förresten hade jag inte blivit ledsen alls fall någon ville ge de här kläderna till mig. Inte alls.
(skor från Jeffrey Campbell, blus från Cheap Monday, tshirt och ärmlös skjorta från MTWTFSS Weekday)

Vecka 12 - Instagram.


åt calippo shots / var på älgsafari med August och Thårsk

läste Monki magazine / åt bananpannkaka

schtekte i den första solen (som förövrigt kändes som sommar) / ännu mer sol

ÄNNU mer sol, myste i ett vindskydd med August / hade födelsedagskalas

999.


Under tiden som det där med bilduppladdning inte vill fungera som det sa kan jag ju berätta att jag älskar Kents nya låt och att jag längtar sinnesmycket tills skivan kommer ut. Jag säger bara - gitarrer! Dom är tillbaka. Så fint. Åh.

Alltid är det något.

Blogg.se krånglar så att det inte går att ladda upp bilder! Återkommer när saker och ting vill funka igen, nu ska jag ta mig en promenad tänkte jag.

18.

22:24 och det är då alltså bara en timme och 36 minuter tills jag är 18 år gammal. Läskigt. Vahh.

Perfekt klänning.

Nu är det såhär. Jag måste bli inbjuden på en fin fest snarast. Det skulle nämligen vara en utmärkt ursäkt till att köpa den här klänningen. Så jäkla snygg. Inte ens dyr heller, den kostar bara drygt fyrahundra kronor! Men NÄR skulle jag kunna använda den?
Jag skulle typ tagit studenten i år. Jag hade lätt kunnat tänka mig ha den här på balen. Är lite smått allergisk mot "riktiga" balklänningar i stelt halvglansigt tyg nämligen. Det är verkligen inte min stil. Denna däremot.. aaahh.

Idag är jag glad, för att:

- August sov hos mig inatt. Det var mysigt.
- Vädret är supervårigt och jättebra och jag är snygg i mina solglasögon.
- Jag ska ha födelsedagskalas på söndag, och då ska jag äta så jävla mycket smörgåstårta (och mormors marängtårta) att jag spricker.
- Jag fyller 18 år på tisdag, och då ska jag på O'learys och dricka finöl med August och Thårsk. Gott.
- Nästa lördag ska jag till Göteborg med August, vi ska kolla kläder på Weekday och Monki, mysa i en park eller på en pub någonstans och sedan ska vi se Pete Doherty på Trädgår'n.

MTWTFSS Weekday/Cheap Monday.


Vad livet blir bättre när det är sol ute.

Fint väder, fina kompisar, fint liv!

Dress.


Jag har en ny klänning. Den är från Yesterday/Emmaus och ser ut såhär! Fiiinfinfin. Notera att den går från linne i överdelen till siden i kjolen. Rätt ball blandning. Och färgerna, ahh. Klänningen är så väldigt mycket precis exakt JAG. Jag kommer aldrig förstå mig på folk som inte vill handla Second hand. Det är ju där man hittar det snyggaste, för bövelen.

Vecka 11 - Instagram.


kokade perfekta ägg / fick en ny frisyr

sov hos August och behövde gå upp tidigt på min lediga dag / käkade ärtsoppa

fika med vänner / söndagmiddag

Just pimpin'.


Jag ♥ onsdagar.

Kom på att jag saknar bloggen lite, hehe.
Det är obeskrivligt hur glad jag är över att jag inte har några lektioner på onsdagar! Idag har jag hunnit med en god frukost, en promenad, att städa, läsa Monki magazine och bara ta det lugnt. Och mer skall hinnas med. Tänkte börja med att kolla på TopModel, sedan ska jag färga håret och träna också! Carpe diem, ehh.. mm..

Smoothie.



Hallå, hallå.

Här var det tyst på bloggen. Man skulle väl kunna säga att mitt liv inte varit så händelserikt det senaste. Fast igår var jag i Göteborg. Det var mysigt. Hittade dock ingenting förutom solglasögonen i föregående inlägg och ett par svarta jeans. Alla affärer var liksom TOMMA på saker jag ville ha.. så jag tänker nog åka till stan någon dag. Är väldigt sugen på nyheter i garderoben.

Monki.

Lite grejer jag spanat in på Monkis hemsida! Ska till Göteborg med mamma på lördag och då kommer jag förmodligen köpa det här. Solglasögonen är ju helt perfekta. Har tänkt mig ett par runda i år och dessa precis är lagom stora! Grymt.

Bananpannkaka.



Idag gjorde jag någonting jag velat testa ett tag nu till frukost. Bananpannkaka! Det blev så sjukt gott. Godare än vanliga pannkakor, och dessutom nyttigt. Lär ju göra det igen. Och igen. Och igen. Superlätt också. Bara att blanda en halv mosad banan med ett ägg och en halv deciliter fullkornsmjöl och sedan steka det på medelvärme.

Efter min frukost tog jag en långpromenad. Det otroligt vad mycket bättre allt är när det är fint väder ute och man är ledig. Ge mig sommarlov nu, tack.

Vecka 10 - Instagram.


läste bok / åt bananmackor

vintern bestämde sig för att hälsa på i ett dygn sisådär / drack sjuhelvetes massa kaffe

matchade / våren var tillbaka och jag tog en promenad på 1,7 mil

Eldoradio på Café Mic.




Igår befann jag mig i Vänersborg och såg Eldoradio med Rebecca och Anna. Mysigt, trevligt.. och så vidare! Efteråt åkte jag och August hem till mig och gosade och idag har jag gjort absolut ingenting. Rätt skönt det också.

Arg.

Mina svarta jeans sprack när jag skulle sätta mig i bilen igår. Givetvis inte i en söm, så de går självklart inte att laga. Livet..

Sälen del tre.




Kvadratrötter, pq och Ben & Jerry's.


Bild från min sextimmars pluggsession i söndags. Får jag inte godkänt på matteprovet nu tänker jag gråta.
Om glassen var god? Inte speciellt faktiskt. Alldeles för maffig. Så chokladig att jag höll på att dö, typ. Om jag åt upp den? Klart jag gjorde. Det är ju faktiskt socker i den, och allt med socker går ned i min mage även om det inte är särskilt jättegott. Sån är jag..

Vecka 9 - Instagram.


var cool / åt god frukost som vanligt

hade på mig jeansjacka utan att frysa / promenerade hem från stan

hade bråttom när jag rakade benen / såg en jättefin och rolig film

Frukost, frukost, frukost.


Jag ÄLSKAR att äta frukost. Det är helt klart det bästa målet på dagen! Smoothie, gröt, fruktsallad, bär, yoghurt, müsli.. you name it.

Kul grej förresten att jag tror jag har fått magkatarr. Eller inte.

Fullt upp.

Har varit lite tyst i bloggen under helgen. Har jobbat, hängt med kompisar, myst med August, kollat två grymma filmer och igår pluggade jag i sex (!!) timmar. Får jag inte godkänt på matteprovet nu tar jag livet av mig. Typ.

Boy.

Ny favoritfilm. Skitbra! Se den! Tips, tips, tips..


Vårigt.


Älskar att det är vår. Älskar att lyssna på Kent högt, högt i hörlurarna medan jag cyklar till skolan. Fint! Längar tills jag ska se dem i sommar. Längtar till Pete Doherty också. Och Hultsfred.
Ska jobba efter skolan, som vanligt på fredagar, och sedan ska jag vara med Rebecca, Anna, Carolina och Matilda! Movienight och sånt där. Det blir fint.

Märks kanske att jag är på bättre humör idag än igår förresten, hehe. Skuttar runt i min nya kjol och även i en ny blus/skjorta som jag hittade för endast 65 kronor på Myrorna. Aj löv second hand for laaaajf.

(bild: tumblr)

Tre skoldagar och jag är redan död.

Trött, tråkig, trög och tpdöaöfpskdkr. Historian slutar om en timme och då ska jag gå hem och tröstäta. Eventuellt gråta lite också. Orkar inte skolan.


RSS 2.0