Dålig start.

Dagen började med att jag försov mig så att jag inte hann duscha eller äta frukost. Går i skolan tills fyra och sedan börjar jag jobba direkt. Åh - du härliga fredag! Ser verkligen fram mot kvällen. Då ska jag duscha och mysa ned mig under ett täcke och bara slappna av, förhoppningsvis tillsammans med August om han bara kunde svara på mina sms. Hans mobil krånglar nämligen..

I see your true colors, and that's why I love you.Rödtott.

Håret blev inte som jag hade tänkt mig men jag är ganska nöjd ändå. Jag lägger upp en bättre bild på hur själva färgen ser ut senare - så länge får ni en bild Karim nyss tog på mig.


Fint.

Det bästa med lediga dagar är frukosten. Man hinner göra precis vad man vill (idag blev det fruktsallad) och man kan sitta där och titta ut genom köksfönstret hur länge man vill. Sedan kan man ta en lång, lång dusch om man vill utan att behöva oroa sig för att komma försent till skolan. Så skönt, och det är precis vad jag har gjort idag! Dessutom har jag hunnit med att kolla Project Runway, läsa lite bok och spela Wordfeud! Finfint.
Om ett tag kommer Rebecca och August hit och då ska vi kolla på film - och Rebecca ska hjälpa mig att färga mitt hår! Spännande..

Dur och moll om vartannat.

Såhär ser jag ut idag. Minsann.

Förändring.

Om jag vågar färgar jag håret imorgon. Har haft en förpackning med orange hårfärg hemma i evigheter nu men inte riktigt vågat ta steget. Och så känns det tråkigt att verkligen alla färgar håret rött eller orange nu men jag behöver verkligen förändrning. Är hur trött som helst på mitt blonda tråkiga hår.. så ja, orange får det bli! Har ändå velat ha det ett tag nu. Är galet sugen på förändring över huvud taget faktiskt. Det är alltid så på hösten när det inte händer någonting.

Konsertaffisch.

Vi har fått en jätterolig uppgift i grafiskt kommunikation som jag sitter och funderar på just nu..
Alla i klassen ska göra en affisch för musikesteterna på vår skolas höstkonsert - och sedan kommer den bästa att väljas ut och användas för deras marknadsförning! Är verkligen jättetaggad och jag har redan en idé. Får hoppas att bilden jag har i huvudet kan fastna på affischen också bara. Det blir ju nästan aldrig som man tänkt sig när man har en bra idé men läraren gillade den i alla fall..
Ni får se resultatet när den är klar! Lovar att lägga upp den här.

En riktig höstkväll och regnet slår mot rutorna.

Lite såhär ser det ut i mitt kök just nu. Sitter och målar mustascher i sminktidningar, pluggar lite litteraturhistoria, läser Sonic och dricker te om vartannat. Och så lyssnar jag på höstmysmusik a la Patti Smith, Cohen, Kent, Cure, Lampchop, Plura och annat fint som finns i min myslista på Spotify. Ett KLICK för att lyssna.

Antiken.

Det jobbiga med att ha skoldator och att nästan alla uppgifter ligger på nätet är att man liksom inte KAN låta bli "att bara kolla Facebook" när man egentligen hade tänkt plugga. Helt plötsligt sitter man där efter att ha kollat igenom hela nyhetsflödet tusen gånger och skriver ett onödigt blogginlägg istället för att göra vad man ska!

En annan jobbig grej är att alla som levde i antikens Grekland har ett namn som slutar på es. Aristofanes, Aristoteles, Sokrates... Fatta vad jobbigt det hade varit att leva på den tiden om man är en sån som har svårt för namn!

Ghghrihflkdlh. Eller?

Hur stor är chansen (risken?) att man tar en bild med webkameran, döper den till någonting i stil med "ghghrihflkdlh" när man ska spara den - och när man trycker på spara står det att det redan finns en fil med samma namn i mappen med bilder?

Slutsats: Risken är så liten att jag måste skriva ett helt blogginlägg om det..


Delar av sommaren genom min iPhone.

Dagens problem.

Vad jobbigt livet är när man målar naglarna, och precis efter att man gjort det blir kissnödig! Jag menar, det är ju i princip omöjligt att lyckas dra ned både byxor och trosor utan att kladda ut nagellacket..

En annan sak som är väldigt jobbig är att batteriet i vår fjärrkontroll håller på att ta slut och att vi inte har några nya i rätt storlek hemma vilket betyder att man inte längre kan ligga och slözappa! Nä, istället måste man utföra akrobatiska konster med fjärrkontrollen för att det kanske ska gå och byta kanal om man har tur.

Skorna.

Är dom inte underbara? Jag tycker att de påminner lite om Teddyshoes med den höga plastsulan! Jag har alltid älskat "klumpiga" skor.

Tack mamma!

Mamma kom nyss hem från Göteborg med ett par jättesnygga skor och passande strumpor till. Är lite kär nästan. Lägger upp en bild på dem senare! Nu ska jag städa.

Vackert väder.

Ligger i soffan, kollar på Idol-repriser, äter regnbågsklubba och spelar Wordfeud! Och så bloggar jag ju samtidigt. Vilken simultanförmåga! Tänkte snart bege mig ut på en promenad. Vädret är verkligen överraskande fint idag. Jag som förresten nästan helt hade slutat godis äter det nu hela tiden.. Blir illamående varje gång men kan ändå inte sluta igen!

Camera Obscura.

På fredagar har vi fotolektion och jag längtar redan tills nästa vecka! Att fotografera och framkalla med Camera Obscura (lådkamera) i ett riktigt mörkrum är verkligen jätteroligt.

Regn, regn, regn.


Spenderar dagen i soffan i Augusts myströja tillsammans med en kopp te och TopModel.
Jag har någon form av hatkärlek till hösten.
Fast det är nog mest hat ändå. Om det inte händer någonting snart blir jag galen. Precis sådär galen som man blir varje gång oktober närmar sig och allt börjar bli grått.

Just nu:


Wednesday morning.

Onsdag morgon och jag sitter passande nog och lyssnar på Simon & Garfunkel. Och så inmundigar jag kaffe också - kaffe är bra. Är egentligen ledig idag men eftersom vi har skolfoto ska jag bege mig till skolan en snabbis för att avklara det! Opassande nog har jag en sån där dag då jag funderar på om inte niqab vore en rätt bra idé ändå eller ännu hellre skulle vilja gräva ner mig i en djup grop någonstans.Efter skolfotot ska jag hem och dricka ännu mer kaffe och götta in mig i massa läxor och plugg. Matte, engelska, svenska och historia väntar!

Väldigt dumt gjort.

Tog bort alla inlägg i min gamla blogg förut för att jag tänkte mig att jag skulle "börja om" och få en nystart i mitt bloggande, men det slutade med att jag skapade en ny blogg istället.
Har nu en sån fruktansvärd ångest. Varför tog jag bort alla inlägg? Alla minnen från förra sommaren, hela mitt första år i gymnasiet och hela denna sommaren är nu borta. Har en enorm klump i magen nu.
Hoppas verkligen, verkligen att jag på något sätt kommer kunna få tillbaka alla inlägg. Har mailat blogg.se och frågat dem om det går att fixa. Dock kommer jag inte in på mitt mailkonto jag skapade den bloggen med.. så jag hoppas verkligen att det går att ordna trots att jag inte mailade från rätt mailadress.

Helvete. Varför är jag så jävla dum? Börjar gråta snart..

Bats.


Att inleda..

Sådär. Har suttit och pillat med bloggdesignen bra länge nu. Även om den ser väldigt, väldigt enkel och ren ut så har det varit ganska jobbigt att pilla runt i HTML-koderna. Det är bara lite finputs kvar, sedan är jag nöjd.

Känner mig redo att börja blogga igen!


RSS 2.0