Varma mackor.


Snart dags för TopModel och jag åt nyligen varma mackor och drack varm Oboy. Någon kommer ju känna sig fet.. Kanske är dags att ta tag i mig själv och börja äta nyttigt samt undvika sötsaker igen. Nu när jag tränar och allt. Jag lyckades faktiskt rätt bra sist jag försökte.

På vägen hem.



Som sagt. Jag var glad på väg hem från skolan. Så glad att jag valde att le med tänderna till och med.. det händer inte ofta, haha. Jag avskyr mitt leende med öppen mun, det är snett och mina tänder är snea. Men är det sol så är det! (Är förresten väldigt svårt att fotografera sig själv med ett fast 50mm-objektiv, så att ni vet...)

Lite solsken.



En helt vanlig dag blev plötsligt helt fantastisk när solen sken på mig på vägen hem från skolan för första gången på en evighet. Att lite solsken kan göra så stor skillnad. Nu är myskläderna redan på och jag laddar inför TopModel Sverige ikväll. Klockan åtta på trean! Haha. Bara tre och en halv timme kvar.

Vecka 4 - Instagram.

image description
var på gymmet / gosade med världens bästa

Olle Waller (fråga Olle) föreläste i skolan / jag åt müsli som åtminstone ser nyttig ut

hade helt glömt bort att vi hade engelskauppsats och gjorde dåligt ifrån mig / jobbade i en ganska tom skateboardhall

Att "bara vila lite" fungerar inte riktigt.


Någon är ju söt när han sover.

På tal om att sova så skulle jag ta en tupplur efter att jag hade kommit hem från gymmet förut. Det slutade med två timmars sömn vilket förmodligen kommer resultera i att jag ligger vaken halva natten. Vet inte riktigt när jag ska lära mig att "en tupplur" inte existerar i min värld. Blir så sur på mig själv.

Dumma blogg.se!

Angående den dåliga uppdateringen de senaste dagarna så är det som så att blogg.se inte riktigt vill samarbeta med mig. Har knappt gått att logga in de senaste dagarna, har istället mötts av ett "server error".

Så, nu vet ni. Kommer tillbaka bättre än nånsin när det fungerar igen. Eller, eh, åtminstone lika bra som innan..


Kort fast lång dag.

 


Ensamt och tråkigt.


Det är lite ensamt i kväll. Skulle egentligen varit barnvakt åt lillebror, men han åkte till en kompis istället så jag har suttit ensam hela kvällen. Mina kompisar verkar ha andra grejer för sig också, så ensamt lär det förbli. Haha. Äsch, jag överlever. Hade dock inte varit fel med en kram eller två.  Bilden är från igår kväll när jag och August hade det mysigt på mitt rum förresten. Jag gillar mina fina ljusugglor.

Var en sväng i Göteborg idag också. Fick med mig en väska och ett iPhonefodral hem. Kanske visar senare. August körde bil dit! Så jävla duktig.. Haha, jag hade aldrig vågat köra dit om jag nyligen hade tagit körkort.

You are living your life in vain.

De dagar jag inte uppdaterat här så mycket kan ni kolla in min tumblr om ni har lust. Där postar jag bilder jag finner inspirerande.

Today is a good day.

Efter en välbehövlig sovmorgon är humöret på topp. Det här kan bli en bra dag!



Om jag ändå vore rik.



Jag känner rent spontant att jag inte hade vägrat ifall någon bad mig ha dessa kläder på mig. Hade mer än gärna haft den här outfiten faktiskt. Är lite insnöad på orange just nu, det har alltid varit en av mina favoritfärger.

(Jeans-Cheap Monday/Skjorta-H&M/Kavaj-H&M/Väska-MTWTFSS Weekday/Halsband-Åhléns/Skor-Monki/Läppstift-MakeUpStore)

That's me.

Härmar Egoina.. Sån här är jag:

Jag sznoosar minst en timme varje morgon. Jag gråter när jag blir arg men har svårt att gråta när jag är ledsen. Jag fungerar inte normalt utan frukost. Jag äter godis jag egentligen inte gillar bara för att ha något att tugga på. Jag går i strumpbyxor hela vintern. När jag är ensam slickar jag skålen/tallriken efter att jag har ätit. Jag cyklar eller går dit jag ska. Jag tänker att jag ska bli hälsosam varje måndag men tänker skitsamma varje tisdag. Jag gillar inte att prata med någon annan om mina problem utan är min egna pepptalk och coach. Jag blir grinig när jag har fel. Jag har aldrig åkt skidor. Jag räknar mina steg när jag promenerar. Jag hatar att sola. Har jag en dålig hårdag har jag en dålig allt-dag. Jag går på ett sånt sätt att det alltid skvätter upp vatten på smalbenen eller sten i skorna. Jag hatar folk som inte förstår ironi.

Och här är jag.. Fast på en ganska gammal bild.


Tired.

Ååh Herre, idag är jag så fruktansvärt trött att det inte är sant. Och ändå gick jag och lade mig tidigt igår.
Trots sovmorgon kändes det som att jag skulle spy när jag gick upp imorse, så trött var jag.

Att prioritera.

Borde eventuellt ägna mig åt något nödvändigt, men det där med att prioritera har aldrig varit min grej.
Skulle till exempel kunna räkna matte, läsa engelskabok, skriva historienovell etc.. men istället sitter jag och funderar på vilken tidning jag skall önska mig prenumeration på i födelsedagspresent.

Fast när jag tänker efter är nog att prioritera min starkaste sida ändå. Jag menar.. hur kul kan det vara att räkna matte liksom? Då sitter jag hellre och känner mig fashionabel och sofistikerad och funderar på om Elle eller Vogue UK är bäst. Gifter jag mig rikt är det bra att ha förkunskaper när det gäller kläder, dessutom.


Det lutar åt Vogue..

Midnight children, enfants de la nuit.



Har varit fruktansvärt trött idag men det har ändå varit en rätt bra dag. Skolan var rolig om man bortser från mattelektion med genomgång av PQ-formeln. Graflektion, föreläsning med "Fråga Olle" och mentorstid! Helt okej när man är trött som en zombie.

När jag kom hem från skolan la jag mig och sov i två timmar. Kanske lite länge, men det kändes helrätt. Kompenserar för sömnen jag förlorade inatt när jag låg vaken istället för att sova.

Nu:


Fråga Olle.

Sitter på graflektionen och försöker komma på ett företag att göra en grafisk profil åt. Det verkar roligt men jobbigt..
Klockan ett ska vi på föreläsning med Olle Waller från "Fråga Olle". Det ska bli skitkul!

Har för övrigt sån jävla träningsvärk i armarna sedan igår.. och då tränade jag inte ens speciellt mycket armar. Snacka om att jag är klen.

Konstigt.

Tydligen finns det en knapp som gör så att man stänger av kommentarsfältet i inläggen när man bloggar från mobilen.. så mina två senaste inlägg går inte att kommentera. Knepisch! 
Varför ska det ens finnas en sån knapp? Varför skulle man vilja använda sig av den? Varför ska man behöva klicka i "kommenterbar" på varje inlägg? Hade det inte varit smartare om det var tvärt om? För visst vill man faktiskt oftare ha kommentarer än inte? Så många frågor, så få svar.. (Någon som vet hur man ändrar så att inläggen går att kommentera igen?)

Muskulös (snarare muskellös).

Söt very much. Nu drar jag och tränar!

 

 


Shoes, shoes and... shoes.

Herre min Jesus vilka snygga skor. Från Monki, 500 kronor. Helt galet snygga. Måste ha dom! Jag ska helt klart önska mig dom i födelsedagspresent.

 


Förut.

August kollar igenom bilder på mitt Instagram och tar fram en rätt så ful bild på mig. Han tittar på bilden, sedan pekar han på den, skrattar lite och konstaterar att den inte har några "likes". - Hahaha, ingen gillar den!

Tack. Jag vet att jag är ful.. Douchebag. Haha nä, puss. Du är söt ändå.

Vecka 3 - Instagram.


sov dåligt och hade väldigt trötta ögon / åt min favoritfrukost

hade bråttom och halvsprang till skolan / fortsatte sova dåligt och vara trött
image description
köpte två par nya skor / myste med August i ett nystädat rum

Gröna, röda, gula ljus.



August kom hit en sväng och gosade lite. Vi satt på mitt golv och drack chokladte, med mysbelysning och levande ljus.
Åh, jag trivs så bra på mitt nystädade rum. (Det blev visst ingen träning och The Road-läsande)

På tal om mysiga grejer så ska jag följa med August och hans föräldrar till Sälen på sportlovet! Känner på mig att det kommer bli supermysigt. Och så ska det bli roligt att testa på att åka skidor, för det är någonting jag aldrig gjort i hela mitt liv. Inte en enda gång.

Och så har det snöat också.


Har städat som en galning idag också.
En låda på 65 liter har fyllts med grejer som ska in på vinden och en låda på 50 liter har fyllts med skräp. Jag är förundrad över hur allt faktiskt fick plats på mitt rum förut. Nu är det bara dammsuga och dammtorka kvar.. satan vad duktig jag känner mig!

Senare idag ska jag träna och börja läsa The Road.
Har velat läsa den rätt länge, och nu fick vi en engelskauppgift i skolan som innefattade att läsa en bok. Så jag passar på.

Society 6.

Jag behöver ett nytt fodral till min iPhone, så det tänkte jag önska mig i födelsedagspresent. På den här sidan finns det hur många fina som helst.. men det är så jäkla svårt att välja. De har nästan 40 000 olika varianter, med motiv på i princip ALLT och i princip alla är snygga.
Ugglor, Star Wars, rymden, blommor, skivor, grafiska mönster, djur, TV-serier, band.. It makes me crazy!

Remembering.


Sitter och kollar igenom gamla bilder.
Här har vi en från dag i ettan på gymnasiet. Lite gulligt faktiskt. Mycket har hänt sedan dess, både utseendemässigt och rent allmänt.
Jag har hittat bort och hittat hem och måste säga att just nu trivs jag väldigt bra. Lider för tillfälet av extrem skoltrötthet, men har så himla fina vänner där och det gör att jag får lust att gå dit ändå. Rebecca, Anna, Elin, Amanda, Emma, Julia.. ni äger! Just saying.
Sen finns det ju så klart saker jag saknar också men det bra väger upp det dåliga. Jag har det rätt bra, ändå.

Det finns inga ord.

Bloggade förut idag men det ville tydligen inte synas på bloggen.. Ahh, jag blir så trött.

Köpte i alla fall båda paren skor som jag bloggade om häromdagen (här) förut, och sen fick jag något form av ryck och började storstäda mitt rum. Och med storstäda menar jag verkligen STORstäda. Har slängt massor och ska lägga in massor på vinden. Nu blir det nog lättare att hålla det snyggt på mitt rum i framtiden.


New style.

Helt plötsligt hade jag en ny bloggdesign! Hoppas ni gillar den. Kan ni inte se den ännu så uppdatera sidan (tryck F5).

Shoes/H&M.

Sammanlagt 400 kr för två par skor. Dom ska SÅ bli mina - båda två! Käääär.

Cool in school.

Det här känns som en bra dag. Media har fått en vattenkokare och idag har jag äntligen med mig en mugg (=te i mängder), jag hittade nyss två par skor på H&M som jag ska köpa, livet leker.. hej och hå. Fest.
Nu ska jag lyssna på genomgången i texten.. hehe. Puss!

Trött på livet.

Hej och hå vad ointressant mitt liv är just nu. Det händer verkligen ingenting. Är i skolan, äter, tränar, är med August, har jag tur hittar jag på någonting annat än sitta hemma och äta godis på helgen. Ful känner jag mig också.
Inte så roligt bloggmaterial med andra ord.

Fan, jag önskar verkligen att jag var inspirerad för jag vill verkligen fotografera.. men det blir liksom inte så. Det är mörkt när jag slutar skolan så det hinns liksom inte med!

Frukost.


Close to me.


Det blev ingen träning vilket jag ångrar nu i efterhand. Var visserligen med August istället vilket inte var dumt det heller, men jag har fruktansvärt mycket iver i kroppen och spring i benen och hade gärna tränat skiten ur mig nu. Jaja, måste gå och lägga mig tidigt i alla fall. Det har blivit en del sena nätter nu. Häromdagen sov jag bara tre timmar. Hoppas jag kan somna nu bara.

Så länge kan ni ju alltid lyssna på min nyligen påbörjade Spotify-lista. (KLICK)


(Lite halvgammal bild sådär men jag och August är väldigt söta, okej! Trots att jag är grön och han är rosa..)

Pancakes.



Inte varje onsdag man äter pannkakor till frukost.
Nu ska jag smälta maten och komma fram till om jag ska träna eller inte. Det är ju välbehövligt efter en såhär stor frukost, men jag känner mig lite snorig och känner inte för att göra detta värre. Dilemma!

Dålig dag.

Försov mig imorse, stressade upp, duschade och åt frukost på en kvart och cyklade supersnabbt till skolan. Väl där visar det sig att läraren till min tre timmar långa lektion är sjuk.
Det är sånt som förstör hela dagen, så idag har jag inte varit jätteglad.

Här har vi en trött tjej... Ska gå och lägga mig nu.

 

 


Send your dreams where nobody hides.

Har suttit och pillat på en bloggdesign jättelänge, fast jag egentligen borde ha gått och lagt mig för längesedan. Har vaknat såpass sent varje morgon det senaste att jag fått stressa jättemycket. Inte bra..

Förbered er på något nytt och fräscht här i bloggen inom snar framtid. Än så länge är jag faktiskt nöjd. Fortsätter dock imorgon för nu måste jag verkligen, verkligen, verkligen gå och lägga mig.

Black/White.



Två svartvita, brusiga och suddiga. Gillar't!

Fortfarande väldigt sugen på Hultsfred och det känns nästan som om det är dit det kommer bära av i slutändan. Lite till får jag väl vänta innan jag bestämmer mig, men hey.. The Cure och M83 liksom!

The Cure/M83.



Sånt som gör en glad en vanlig måndag är när Hultsfredsfestivalen går ut med att The Cure och M83 kommer dit. Blir mer än sugen på att åka (men får väl vänta lite innan biljett köpes fall någon annan festival skulle släppa någonting ännu fetare, vilket jag inte tror.. men). Är så sjukt festivalsugen över huvud taget just nu. Vill bara vart som helst och rulla runt i leran! Eller stekas i solen som på Peace & Love förra året.. heh.

Jaja, nu ska jag gå till Friskis&Svettis för ett gympass! Svettas och dunka musik.. Precis som på festival. Nästan i alla fall.

Gött.

Mineskortet till kameran är tillbaka i mina händer och det är inte längre kolsvart varje dag när jag slutar skolan!

Vecka 2 - Instagram.

Och så ännu mer Instagram. Som ni kanske minns sammanfattade jag förra veckan genom Instagram (här), och det har jag tänkt fortsätta med.. så, here we go.


var med en August, gosade och lite sånt / blev klar med mitt logotypebyte i grafen

fick chansen att traska runt i snö för åtminstone en dag / var lite snygg

var i Göteborg med familjen / åt jättegod mustaschlakrits från lagerhaus

Dom säger att stan har blivit tyst och ful och öde älskling.



Som jag nämnde glömde jag minneskortet till kameran i skolan i fredags, så ni får hålla till godo med Instagram-bilder. Vilket enligt mig faktiskt inte är fy skam det heller. Lite såhär såg det i alla fall ut på min Göteborgsresa igår.
Efteråt begav jag mig till August, kollade Gladiatorerna, åt enorma mängder godis och bara hade det mysigt. Ultimat mysdag. Hittade två linnen på Monkis rea också! 160 kr sammanlagt. Happy!

YogiTea.


Sitter och lyssnar på musik och dricker godaste teet från YogiTea - med chokladsmak! Och så lite toner av kanel, ingefära och lakritsrot. Hur gott som helst. Smakar precis som mormors mjuka chokladkaka. Dyrt som snus dock.. men lite får man väl lyxa till det ibland.

Är lite sur också. Peter Doherty kommer tydligen till Sverige den 30de mars, och jag vill verkligen se honom hur mycket som helst. Det är en dröm för mig att någon gång i mitt liv se honom live. Dock kommer han till Umeå, vilket är alldeles för långt härifrån. Nästan 100 mil för att vara exakt.

Klantig.

Klantigt nog glömde jag mitt minneskort i skolan igår. Det har blivit lite av en dålig vana att lämna det i datorn där på fredagar..

Annars är jag på väg till Göteborg nu. Ska promenera runt lite och fika i Haga med mamma, pappa och bror. Synd att jag inte har kameran.. Det som är så fint där.


Fint.




Två fina Rebeccor och en fin Elin. Gick ut och tog några bilder i blåsten på fotolektionen! En av dem ska användas till uppgiften "Porträtt i naturligt ljus". 
Tror det får bli den första bilden.

Jag har tinnitus, i hjärtat.



Två fina från tumblr. Vadå perfekt kropp? Alltså, rumpan. Vill dö lite.
Så snygg ska jag också bli när jag har tränat ett tag. Är förövrigt sjukt duktig med träningen. Har tränat varannan dag sedan jag skaffade gymkortet. Poäng till mig!
Jag vill ha ett par Levis-shorts.. Det är snyggt.

Nu ska jag gå och lägga mig. En lång dag väntar imorgon.. men den blir nog mysig! Har en timmes sovmorgon, sedan har jag redovisning, fotolektion, jobb och sen ska jag hem till Carolina och kolla på film med ett härligt gäng tjejer. Kan bli bra!

Äta, sova.



Idag har varit en dålig dag.
Sprängande huvudvärk, tråkiga lektioner och dåligt väder resulterade i Nutella direkt ur burken och en "tupplur" på två timmar när jag kom hem. Iklädd pappas gamla pyamasskjorta med Snobben på.. såklart. En sån dag helt enkelt.

Trött.

Har haft en fullspäckad dag. Tränat, kollat film, gått till stan, gosat med August.. Är verkligen helt slut nu. Så det blir sömn nu direkt för min del. Godnatt!


Your lips taste just like money.


Rosa och plutiga är nu mina läppar. Fast liite mer rosa än de är i verkligheten ser det faktiskt ut som på bilden. De är lite mer.. mjukt rosa liksom. Fast ändå väldigt rosa. Haha åh, orkar inte. Djupt att jag tittar åt ett annat håll än in i kameran förresten.. djupt.. fuckin' deep man!

Today's purchases.



Tog en sväng förbi stan med Elin efter skolan. Köpte mig en awesome glittrig klänning för femtio riksdaler. Mycket nöjd! Passade dessutom på att köpa mig en rosa läppenna eftersom Åhlens reade ut allt sitt Nivéa-smink med 70%. 23 spänn! Jag må ha shoppat rätt mycket det senaste.. men så mycket pengar har jag inte gjort av med trots allt.

Nu ska jag lyssna Kent och dricka te. Visar bättre bilder på inköpen vid senare tillfälle. Läppfärgen är verkligen perfekt, åh.

Addicted.

Slänger upp en gammal bild som jag av någon konstig anledning gillar mycket fast den egentligen inte är bra alls. Det var det där med mig och oskarpa bilder. Det blir något med känslan när det är suddigt!
Nu ligger jag i soffan och kollar på TV-programmet "Matmissbrukare". Jag älskar att titta på program om mat, dieter, tjocka/smala människor och sådant. Intressant - fast när en 35årig man inte vågar smaka på en morot blir jag faktiskt rädd.

Första skoldagen.

Dagen började med att jag försov mig och det första jag gjorde i skolan var att tappa en knapp till min nyaste klänning. Men jag hittade knappen, och sedan fortsatte dagen i skratt.. Jag vet inte om det är bara för att jag är trött, men allt har varit hysteriskt roligt idag.

Vecka 1 - Instagram.


inledde året med quesadillas till frukost / kontrade med fika senare på dagen

klappade kaniner / köpte mig en vit skjorta och en glittrig stickad tröja

fikade med fina vänner / var sjuk och låg i soffan och tittade på dåliga tv-program

Just a perfect day.

Har haft fullt upp hela dagen.
Vaknade hemma hos August, gosade, tog en långpromenad, åkte lite bil vid Hunneberg i hopp om att se en älg eller två. Tränat har jag också gjort och nu är jag sådär mosigt go i hela kroppen! Som pricket över i är marken helt täckt av snö och det faller stora mjuka snöflingor från himlen. Fin dag!

Grönt.






Lite bilder från min och mammas promenad förut idag. Snön är redan borta men vad hade man egentligen förväntat sig. NU ska jag duscha. Det blev aldrig av förut idag och efter två dagars sjukande blir man faktiskt rätt sunkig.

Förresten så är det någonting med mig och oskarpa bilder. Jag gillar det skarpt! (Ordvits, herregud vad rolig jag är.. man kan nästan tro att jag är komiker.)

Söndagspromenad.

Fångade dagsljuset lite på en söndags/fotopromenad med mamma. Kom just hem igen och tråkigt nog börjar det redan bli mörkt. Jag är glad över att det bara blir ljusare för varje dag som går nu i alla fall. Slänger säkert upp några bilder från promenaden sedan! Nu ska jag duscha och ta hand lite om mig själv.

Men i dina ögon blev himlen grå.



Vaknade, satte på mysbelysningen, rullade upp persiennerna och blev glatt överraskad av lite snö som bestämt sig för att stanna på marken, om det så bara blir för idag. Jag är inget stort fan av snö, men det är allt skönt att ha fått några snödagar på vintern. Det är tråkigt när våren kommer så fort och otydligt att man knappt hinner få några vårkänslor innan det är sommar.

Om hundra år är du stjärndamm min vän.




Tre bilder från Tumblr som jag tycker om. HÄR har ni min för övrigt.

Sitter och tänker på allt mellan himmel och jord, saknar August som är i Uppsala och spelar in sån där rockmusik, lyssnar på Kent och längtar tills de släpper sitt nya album. Och tills att jag ska se dem i sommar, såklart.

Saker jag stör mig på.

- att det bara går skit på TV bästa sändningstid på fredagar och lördagar. Någon borde få sparken.
- folk som uttalar egentligen "igenkligen". Hur svårt kan det vara?
- när folk stavar förkylning "förkyldning". Man är förkyld, man har en förkylning. Återigen.. hur svårt kan det vara?

Ja.. tragiskt nog är jag sjutton, snart arton, år gammal och istället för att göra någonting denna lördagskväll sitter jag hemma och stör mig på saker. Jävla förkylning..


Nu:

Duscha och laga indisk mat. Fast inte samtidigt då såklart. Lite Timo Räisänen-lyssnande blir det också, vilket var väldigt längesedan sedan sist.

Förkyld.



Jag har varit väldigt frånvarande på bloggen men sanningen är att jag inte har någonting att skriva om. Såhär såg min gårdag ut i bilder till exempel. Jag låg inomhus, tyckte synd om mig själv, drack te och kollade på dålig TV.

Senare ikväll ska jag bege mig hem till Anna om jag orkar, vilket det för en stund sedan kändes som men absolut inte känns som nu. Men jag hoppas på att må bättre tills ikväll! Träna vill jag också, men det går ju inte.

Godmorgon!

Eller ja. God eftermiddag nästan, men det var inte jättelängesedan jag lyckades bege mig upp ur sängen. Gick väl upp sisådär vid halv ett-snåret. Jag blir så irriterad, jag som i princip aldrig är sjuk har nu blivit sjuk... på lovet. Och jag som skulle hem till Anna och ha det trevligt ikväll också. Livet..

You'll nerver know how good you really are.

Kollar Supersize vs. Superskinny och ska snart på promenad med mamma.
Senare ska jag fika med mina söta friends. Det kan bli en bra eftermiddag!


Just det ja.

Idag tog jag mitt första gympass också, höhö. Värt att nämna.
Jag har inte tränat aktivt sedan jag var typ.. 10 år om man inte räknar med när jag gymmade typ 10 gånger på tre månader förra året, och idag skaffade jag gymkort för ett halvår på Friskis & Svettis. Nu jävlar!

Mer glitter.




Mycket shopping det senaste, hehh. Jag borde ta tag i mig själv och rensa min garderob igen. Jag har väldigt mycket kläder som jag inte använder. Men samtidigt vill jag inte slänga/ge bort/sälja något för tänk OM jag faktiskt vill använda det en vacker dag. Jobbig jag är.

Köpte i alla fall en gryyym stickad tröja på Myrorna idag. Jag älskar den. För jag älskar saker som glittrar. Och den är mysig. Och varm. Trosor från Lindex och shampoo från Kicks fick det bli också. Det var ju trots allt på rea.

Stop me, oh, stop me.



Var med August en stund i förmiddags och sedan åkte jag och mamma till Överby. Köpte mig äntligen en vit skjorta, vilket jag har letat efter huur länge som helst - men inte hittat någon med snygg, gammal hederlig krage. Score! Och så en blus från Indiska, på rea. Jag gillar rea.

Tjugohundraelva.

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? - Det är jag nästan säker på att jag gjorde. Kan inte sätta tummen på något speciellt dock.
2. Höll du några av dina nyårslöften? - Vad jag minns så hade jag inga.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? - Nej. And thank God for that!
4. Dog någon som stod dig nära? - Nej. Men flera människor i staden och grannstaden som är i min ålder dog. Hemskt.
5. Vilka länder besökte du? - England, Norge.




6. Är det något du saknar år 2011 som du vill ha år 2012? - Det ska ju bli rätt gött att fylla arton..
7. Vilket datum från 2011 kommer du alltid att minnas? - Finns väl en del händelser jag kommer minnas, men datum har jag aldrig varit bra att hålla reda på.
8. Vad var din största framgång 2011? - Det vet jag inte. Har inte haft några vidare framgångar.
9. Största misstaget? - Varför lägga tid på misstag.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? - Inte på allvarliga plan.
11. Bästa köpet? - Kommer inte ihåg allt jag köpt, haha.
12. Vad spenderade du mest pengar på? - Kläder, och godis förmodligen.



13. Gjorde någonting dig riktigt glad? - Många små saker gjorde mig glad.
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2011? - Hm, det har inte riktigt funnits några theme songs detta året. Men, låtar med banden som var på Peace&Love kanske.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? - Både ledsnare och gladare, i perioder.
16. Vad önskar du att du gjort mer? - Stått upp lite mer för mig själv som jag alltid gjorde förr.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? - Ingenting, typ.
18. Hur tillbringade du julen? - Med familj, kusiner, farmor, farfar, mormor, morfar och hemma hos August med hans släkt.



19. Blev du kär i år? - Jag var kär redan från början och det har hållt i sig.
20. Favoritprogram på TV? - QI och Landet Brunsås.
21. Bästa boken du läste i år? - Har inte läst så mycket i år. Och det jag faktiskt har läst har inte varit bra, så, ingen.
22. Största musikaliska upptäckten? - Att jag kan immitera operasångare.
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? - Ehum, kommer varken ihåg vad jag önskade mig eller fick.. ehh. Eller jo, en parfym. Som håller på att ta slut. Som jag älskar. Och som inte tillverkas längre.
25. Något du önskade dig men inte fick? - Säkert något.
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2011? - Hade hemma några kompisar. Gjorde pannkakstårta.



27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? - Året var precis så bra som jag gjorde det till och som det var menat att vara, men det skulle säkert finnas någonting som kunde gjort det bättre.
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2011? - Ehum. Snygg.
29. Vad fick dig att må bra? - Pojkvän, vänner, familjen. Musik, att fotografera..
30. Vilken kändis var du mest sugen på? - Haha, var inte sugen på någon. Eller va.

Gulligt.




Har varit med Carro hela dagen. Hon köpte fiskar och sedan åkte vi hem till henne. Klappade lite katter och kaniner och sånt där som hör att bo på landet till.

Vaken.

Kan inte somna fast klockan är halv fyra.
Har lite ångest över saker som måste göras. Typ skolarbeten. Jag orkar inte och jag vill inte. Saknar August också. Och är hungrig. Men inte trött, nej.


Myser.



Sitter framför datorn och myser med en kopp te. Måste säga att mina myskläder är rätt fashionabla ändå. bob hund-tröja och tights i krossad sammet.
iTunes "julkalender" 12 Days of Christmas för iPhone, med en gratis app per dag fram tills den 6 januari, gjorde mig glad idag. Man fick ett jättebra redigeringsprogram för telefonen. Snapseed!

Dum.

Jag blir så irriterad. Skulle skicka bilder till Anna, satt och bifogade filer i ett mail i typ en halvtimme och sen kraschade internet innan jag hunnit skicka iväg det. Skulle försöka igen nyligen, och då hände samma sak.

Åh, det finns verkligen ingenting som är mer irriterande än datorer som muppar sig. Så nu blir det inga bilder. Jag ska sura och äta glass istället.

Because the night belongs to lovers.




Min nyår var fin och tillbringades tillsammans med personerna på ovan plus några till som inte fastnade på bild! August, till exempel.

Kvällen började hemma hos mig med knytkalas. Sedan gick vi ned till stan för att kolla på fyrverkerier. Efter det hamnade vi i två olika lägenheter, och tillslut beslutade jag och August oss för att gå hem till honom. Där har jag varit hela dagen och bara gosat. Precis som det ska vara på nyårsdagen.

2012.



RSS 2.0