Oh my God, shoes!



romwe / scorett

Gah, jag vill ha nya skor! Ska till Göteborg med mamma på lördag och hoppas på att hitta ett par finingar att ha när jag ska fara runt på massa olika studentfiranden. Vill ha ett par klumpiga med klack eller platå.

The Big pony collection women no. 2

För ett tag sedan var jag med i en Ralph Lauren-tävling på Kicks. Och jag "som aldrig vinner något" fick hem en parfym idag! En av fyra vinnare. Asglad! Den luktar hur gott som helst dessutom, lite fuktigt och hallon-aktigt.


Lite stressad.

Som sagt, mycket att göra just nu. Men har i alla fall äntligen lämnat in en historiauppgift, så nu är det bara bokredovisning i engelska och ett tal på svenska kvar. Egentligen lite mer svenskauppgifter men de gör jag i sommar. Kursen fortsätter i trean..

Lovar att bli mer aktiv när jag kommit i fas med allt igen! Något/några inlägg i veckan blir det allt ändå, men sen - bättre!


Vecka 21 - Instagram.

bakade äggvite-havre-chokladkakor / köpte årets första jordgubbar
pussades / pimpade en tischa
hittade en übersöt katt med mustasch / målade tånaglarna
fällde upp festivaltältet / åt frukost utomhus

Mors dag.

Hade en jättefin kväll igår. Krogen och allmän gladhet! Idag är det ju, som nog alla vet, mors dag så imorse fick jag bege mig till mormor och äta rabarberpaj och nu ska jag snart till farmor. Mysigt. Ganska okej med paj till frukost också.

Super dry.


Köpte den här t-shirten någon gång förra sommaren men har knappt använt den sedan dess. Så häromdagen åkte saxen fram och jag klippte lite i den! Nu blev den helt plötsligt en favvotischa.

Quiet.

Här har det varit lite tyst i veckan. Tiden räcker inte riktigt till såhär i slutändan av terminen när betygen snart skall sättas och jag varit lat under året. Har massa saker att göra, men jag ska försöka bättra mig lite! Jag tycker ju ändå om att blogga jättemycket.

Vecka 20 - Instagram.


fikade med Carro / var på Trolly Awards

Fick sommarjobb på NÄL / städade garderoben

fikade igen, fast med annat sällskap / firade Amanda som fyllde 18 år

vaknade och låg kvar i sängen jättelänge / tog en bakispromenad

Jag vill bara dansa.

Efter lite krångel med flygplan kommer August äntligen hem idag! Flygbolaget hade råkat dubbelboka deras platser, så de fick åka senare än beräknat. Jag har precis ätit frukost, tänkte bege mig ut på en långpromenad och efter det bär det så småningom av med cykeln mot honom! Det är en superfin dag idag.

Grattis Amanda!



Igår satte jag på mig mina nya strumpbyxor, klänning och Warhol-halsbandet, packade ned ingredienser till Sangria och ett litet gult paket i väskan för att bege mig till söta Amanda som fyllde 18 år dagen till ära! Efter pizzamys hemma hos henne åkte vi ned till stan för att gå på krogen, ha det trevligt och dansa lite! Fin kväll.

Min dag på ett ungefär.


Vad har Fanny gjort idag då? Det är en fråga man kan ställa sig.
Ptja, en dag som denna har jag faktiskt städat mitt rum och rensat lite bland mina kläder. Hängt fram mina favoriter på klädhästen. Förutom det har jag ätit en jävla massa, smällt bubbelplast och försökt hitta en hemsida där man kan streama My name is Earl (hittar bara sidor där man laddar ned).

Mycket färgglada kläder jag har framme såhär strax innan sommaren, hehe. Gillar man svart så gör man!

Idag hatar jag:

- att man, när man går in på www.hm.se och kommer in på sidan måste välja vilket land man tillhör, för att sedan komma in på www.hm.com/se. Skriver jag .se vill jag förmodligen till Sverige?
- folk som härmas med uppenbara saker. Hur roligt är det att se ut precis som någon annan?
- att jag absolut inte orkar färga håret eller beställa en klipptid fast jag är i extremt behov av det.
- skolan.

Woho, bitter ska man vara! Annars kan jag säga att jag åt nybakat bröd till frukost. Det hatar jag inte så mycket faktiskt. Bästa mamma!

Gala.




Tog inte speciellt många bilder igår. Man skulle väl kunna säga att de här tre är de enda som ens blev okej. Men ja, en trevlig kväll var det i alla fall!

Trolly Awards.

Är ganska nyss hemkommen från Trolly Awards, en gala som medieprogrammet har. Det var mysigt! Jag vann inget pris, men blev däremot nominerad i bästa grafiska profil. Däremot vann några av mina fina vänner i lite olika kategorier! Duktigt. Och Anna skötte presentationen snyggt, som värd på galan.

Photoshop känner tydligen inte för att samarbeta just nu, men bilder kommer!

Tumblr favourites.


Några fina jag har lagt upp min tumblr ganska nyligen. Har jag sagt att jag älskar tumblr? Världens bästa kollage. Och.. Alltså, Morrisey. Hur snygg får man bli på en skala? Liksom, stilig. Han slår Johnny Depp, Leonardo DiCaprio och alla andra "hunkar" med hästlängder.

Vecka 19 - Instagram.


låg på rygg på ett berg och hade det mysigt / gjorde ansiktsmask

fick skoskav av djävulsskorna (som är så snygga) / började titta på New Girl

cyklade hem i spöregnet och blev blöt inpå underkläderna / var på utmaningen som MÅG vann

var på Lipz "real nightclubbing", haha / köpte en likadan hatt som den jag slarvade bort på Peace & Love

Becoming a sea.


Igår var jag på Gaddesanda med August och Thårsk för att göra en fotouppgift. En parafras på den här bilden. Jag tror att det blev ganska bra. Lovar att visa resultat när det är färdigt! Det är himla fint på stranden när det inte är badsäsong förresten. Så fridfullt på något sätt.

Skitdag.

Den här dagen hade jag gärna bara spolat förbi. Allt har varit kass och när jag cyklade hem från skolan regnade det så mycket att till och med underkläderna blev genomvåta. Grät på historian och grät när jag kom hem. Efter att ha ätit lite och druckit en kopp te kändes det en smula bättre, men på topp är jag inte.

En klasskompis som kan sin grej.

Den här musikvideon har duktiga, duktiga Karim i min klass gjort. Titta! Han är grym.

Vecka 18 - Instagram.

köpte födelsedagspresent åt August / förfestade i trädgården för Valborg
hade en fin Valborg / promenerade i Skoftebyn/Strömslund
fikade på Strandgaatn / fin kväll

Nationella.

Då var det skrivdelen i det nationella Engelska B-provet avklarad. Det känns inte bra alls. Eller så känns det jättebra. Jag vet inte. Gissar på MVG eller IG. Allt eller inget. Nervös.

Morning.



Solsken och jag är glad. Idag ska jag cykla till Överby med Rebecca, läsa On the road och träna.

Valborg.



De här två bilderna jag tagit från söta Anna får sammanfatta min Valborg som började med förkrök/mys hemma hos mig och avslutades framför lägerelden hos Simon. Däremellan var det gitarrspelande framför eld, livemusik med Skatten-reunion, dansande, skrattande, en kort omgång rapbattle, kortvätande, DJande, och en jävla massa mys. Fin kväll!

To lose control. When here we come.


Såhär fräknig och sommarsöt vill jag vara nu. Jobbig GIF förresten. Man blir nästan snurrig av att titta på den för länge. Hoppas inte någon av mina bloggläsare har epelepsi. (Här är förresten en bra låt på epelepsitemat: Joy Division - She's lost control)

Sen kom första maj.

Kvällen var hur rolig och mysig som helst, och jag, August och Anna landade inte i mitt hus förrän vid fyra! Nu sitter jag och lyssnar på Jag är inte rädd för mörkret, och eftersom solen valt att titta fram för tredje dagen i rad ska jag snart gå ut och sola lite. Mysigt.

Vecka 17 - Instagram.


promenerade i det vackra vårvädret med blå himmel / vissa träd hade slått ut, fint

kents nya skiva kom ut - såååååå jävla bra / drack asgott "organic cool mint tea" (vart är det köpt Moa? London??)

hittade en klänning på Åhléns som jag vill ha / invigde grillsäsongen med att grilla två dagar i rad

RSS 2.0